YAMANER ANNE DİZİSİ SETİNDE CANSU DERE İLE RÖPORTAJ YAPTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star TV’nin yeni dizisi Anne Bandırma’da çekiliyor.

Vahide Perçin ve Cansu Dere’nin başrollerde oynadığı Star’ın iddialı dizisi Anne’nin çekimleri Bandırma ve Erdek’te sürüyor.  Ekim ayında Star Tv’de ekranlara gelecek olan Anne dizisi çekimlerinin bazı sahneleri Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Cumhuriyet Meydanı ve sahil şeridinde çekildi.

TV Aktüel Medya İmtiyaz Sahibi Mustafa Yamaner de Anne dizisi setini ziyaret etti. Başrol oyuncusu Cansu Dere’yle de görüşen Yamaner, yeni dizi için Dere ve dizi ekibine başarılar diledi.cansu-dere-mustafa-yamaner-anne-dizisi

Star Tv’nin yeni yayın dönemi dizisi “Anne” de başrolleri paylaşan Vahide Perçin ve Cansu Dere’ye , çocuk oyuncu Beren Gökyıldız da katıldı.

Vahide Perçin , Cansu Dere’nin uzun yıllar ayrı kaldığı annesini, Beren Gökyıldız ise Dere’nin evlat edinmek istediği küçük Tuğçe’yi canlandırıyor. Dizi; ‘’anne’’ kavramını derinlemesine işleyerek, bu sene izleyenleri kendine bağlayacak gibi görünüyor. Senaryosunu Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı dizide Cansu Dere ve Vahide Perçin anne – kızı canlandırıyor.anne-dizisi-afis

Yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in üstlendiği MEDYapım-MF Yapım ortak yapımı olan dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacak. ‘Mother’ adlı Japon yapımından uyarlanan yeni dizinin senaristliğini ise Berfu Ergenekon üstleniyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

YAMANER ANNE DİZİSİ SETİNDE CANSU DERE İLE RÖPORTAJ YAPTI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x