VALİ, İŞÇİLİĞİ BEĞENMEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Ersin Yazıcı, Edremit ilçesinde yapımı süren okul, kapalı spor salonu ve kültür merkezi inşaatlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Edremit ilçesinde yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu.

Vali Ersin Yazıcı denetimlerine ilk olarak Edremit Akçay Mahallesinde yapımı devam eden Naim Süleymanoğlu Ortaokulu, Kadıköy Mahallesinde Edremit Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu ile Kadıköy Mehmet Refii Terzioğlu İlkokulu ile başladı.
Vali Ersin Yazıcı, son olarak yapımı devam eden Edremit Kültür Merkezi ve Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulundu. İşçiliği beğenmeyen Vali Yazıcı, yüklenici firma yetkilisini sert bir şekilde uyardı.

BU ŞEKİLDE BU BİNAYI TESLİM ALMAM
Edremit Kültür Merkezi ve Kapalı Spor Salonunda işçilik hatalarını gören ve tepkisini dile getiren Vali Yazıcı, “Buranın acilen düzeltilmesi gerekiyor. Bu şekilde bu binayı teslim almam. Böyle kötü bir işçilik olamaz. Bir an önce düzelteceksiniz. Yazık, günah. En kısa zamanda bütün eksikleri gidermelisiniz. Bu işin de takipçisi olacağım.” dedi.

Müteahhit firma yetkilisi de gerekenin en kısa sürede yapılacağına dair söz verdi.

TİTİZ DAVRANIYORUZ
Vali Ersin Yazıcı, yapımı devam eden binaların inşaat kalitesi bakımından da son derece titiz davranılması gerektiğini,  binaların yapımında hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını, bu nedenle yakın zamanda hizmete sunulacak bu tesisin günümüzün en iyi donanımıyla ilçemize kazandırılmasını hedeflediklerini söyledi.

DENETİMLERİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ
Yatırımları yakın takibe alan Vali Yazıcı, “Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığımız (YİKOB) tarafından ihalesi yapılıp yapımı devam eden kamu yatırımlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunuyorum. Temel amacımız, bir an önce inşaatlarımızı tamamlamak. Yatırımların sorunsuz bir şekilde ve zamanında tamamlanması için bu denetimlerimizi devam ettireceğiz.” dedi.

BALIKESİR HALKI HER ŞEYİN EN GÜZELİNE VE EN İYİSİNE LAYIK
Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir halkının her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olduğunu belirterek, “Yapılan hizmetlerin tamamı vatandaş odaklıdır. Yani vatandaşımıza en iyi ve en güzel hizmeti vermeyi arzu ediyoruz. Bu bakımdan Devletimiz Balıkesir’e her alanda büyük yatırımlar yapmaktadır.” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

VALİ, İŞÇİLİĞİ BEĞENMEDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x