VALİ HASAN ŞILDAK YEMTAR FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve beraberindeli protokol heyeti Bandırma’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Vali Hasan Şıldak, anahtar teslim yurt içi ve yurt dışına yem fabrikaları kuran Yemtar fabrikasını ziyaret ederek yönetim kurulu başkanı Abdullak Çolak, genel müdür Bahadır Çolak ile tesisleri gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Uzun yıllardır yurt dışında çok sayıda ülkeye yem fabrikası kuran Yemtar, ülkemize döviz kazandıran önemli sanayi kuruluşlarından birisidir.

Yemtar 1980 yılında Bandırma’da kurulduğundan beri birçok projeye imza atmıştır. Projelendirmeden üretime, imalattan montaja her şey Yemtar farkıyla hayata geçmiştir. Dinamik yapısı, bitmeyen enerjisi, son teknolojik gelişmeleri takibi ve bilgi birikimiyle önce yurt içinde, ardından yurt dışında kendini kanıtlamış, sektörde bilinen bir firmadır. Özellikle Orta Doğu, Balkanlar, Asya ülkeleri ve Kuzey Afrika’ya yaptığı ihracatlarla her yıl daha da büyüyen bir markadır. Bu yüzden Türkiye’de ve dünyada yem fabrikasından balık tesislerine, peletleme ünitelerinden soğutucu ve besleyicilere kadar yüzlerce makine ve ekipman Yemtar tarafından üretilir. Yemtar bugün, beklentileri tam karşılayan, iş kapasitesini artıran, maliyetleri düşüren teknolojileriyle fark yaratmaya devam ediyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

VALİ HASAN ŞILDAK YEMTAR FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x