UĞUR:SANAYİCİ TRENİ KAÇIRMAMALI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Sanayi Odası Başkanı (BSO) İsmail Uğur, Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda Balıkesir’in sanayisi ve ekonomik geleceği masaya yatırıldı.

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya BSO Başkanı İsmail Uğur Balıkesirli sanayicilerle buluştu. Uğur Balıkesir’deki yatırımların artarak devam ettiğini belirtti. Balıkesir OSB’nin genişletme çalışmalarının da devam ettiğini belirten İsmail Uğur Balıkesirli sanayicilere acele edin uyarısında bulundu.

YATIRIMLAR BİZİ MEMNUN EDİYOR

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki toplantıda yaptığı konuşmada Balıkesir’e yapılan yatırımlardan son derece memnun olduklarını belirtti. Bekki şunları kaydetti:

“Balıkesir’de özellikle OSB’deki doluluk, bunun dışındaki diğer yatırımlar, Büyükşehir ile bağlantılı  olan bir çok yatırım tabi ki bizleri de son derece memnun ediyor ve  bizde bu projelere katkı sağlamak istiyoruz. BASİAD olarak bu akşamda Sanayi Odası Başkanımız İsmail Uğur Bey, OSB Müdürümüz Mesut bey ve yönetim kurulundan Niyazi bey ile birlikte, bizim yönetim kurulumuz ve diğer OSB’deki yatırımcı üyelerimizle beraber çok güzel verimli bir toplantı yaptık ve bundan sonrada bu tarz toplantılara diğer yöneticilerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, diğer oda başkanlarımızla devam etmek istiyoruz. Bu bir ilk çok verimli ve çok güzel bir toplantı oldu. İsmail beyin sinerjisi, enerjisi hakikaten hepimizi çok etkiledi.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

UĞUR:SANAYİCİ TRENİ KAÇIRMAMALI!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x