Üçüncü Dünya Savaşı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Florida eyaletinin Miami kentinde Reuters haber ajansına konuşan Trump, ABD’nin Suriye Devlet Başkanı Başar Esad’ı görevden ayrılmaya ikna etmek yerine, Irak Şam İslam Devleti’ni (IŞİD) yenmeye odaklanması gerektiğini ifade etti.

Clinton’ın uçuşa yasak bölge ilan edilmesine sıcak bakmasını eleştiren Trump, “Hillary Clinton’ı dinlersek, kendimizi Üçüncü Dünya Savaşı’nın içinde buluruz… Artık savaşımız sadece Suriye ile değil; hem Suriye hem Rusya hem de İran’la savaşıyoruz, tamam mı?” diye konuştu.

BBC Türkçe’nin haberine göre; Clinton, 20 Ekim’de adayların Nevada’da yaptığı son tartışmada, uçuşa yasak bölge önerisine destek çıkmış ve bu uygulamanın can kayıplarının önlenmesine yardımcı olacağını söylemişti.

Ancak, Clinton 2013 yılında Goldman Sachs’ta yaptığı ve daha sonra metni Wikileaks tarafından yayımlanan konuşmada, uçuşa yasak bölgenin “çok sayıda Suriyelinin ölmesine” neden olacağını savunmuştu.

Türkiye 2013 başından bu yana Suriye’de uçuşa yasak bölge konusunda önerilerde bulunuyor. Ancak Batı, Ankara’nın teklifine sıcak bakmıyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Üçüncü Dünya Savaşı

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x