TÜRKLÜĞE KARŞI OPERASYON

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ‘’Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Büyük Türk Milletinin istikbali ve istiklali için içeriden ve dışarıdan yapılan hain saldırılara karşı uluslararası hukuktan kaynaklı haklarımızı sonuna kadar kullanmalıyız.’’ Dedi.

Ok yaptığı açıklamada şunları kaydetti..’’Suriye’nin kuzeyindeki Türkiye Cumhuriyetinin düşmanlarına karşı yapılan Fırat Kalkanı operasyonu yerinde ve malesef çok geç kalınmış bir operasyondur.

Büyük Türk Milleti, Devleti ve Kahraman Ordusu ile bu küresel emperyalist uşağı çetelere haddini bildirecektir.FETÖ,İŞİD,PKK,PYD hepsi uluslararası emperyalizmin Türklüğe karşı açtıkları savaşta birer taşerondur. Bunların arkasındaki derin güçler ile ilişkilerimizi yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiştir.

Türk Milleti 15 Temmuz hain terör örgütü FETÖ’nün darbe girişiminden sonra Fırat Kalkanı operasyonunda da bir bütündür. Bu vesile ile Mercidabık’ın 500.yıldönümünde gerçekleştirilen Fırat Kalkanı harekatında Yüce Rabbim Büyük Türk Milletinin yanında olsun, güç_kuvvet versin ve şanlı ordumuzu muzaffer kılsın.’’

Kaynak: İlk Haber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TÜRKLÜĞE KARŞI OPERASYON

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x