TÜRKİYE’NİN ENERJİ AKADEMİSİ İLK MEZUNLARI, ULUSLARARASI SERTİFİKALARINI ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Enerji sektörüne genç mühendislerin yetiştirilmesi amacıyla sosyal sorumluluk projesi olarak Limak Enerji ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile oluşturulan “Türkiye’nin Enerji Akademisi” ilk dönem mezunlarını verdi.

Enerji sektöründe üretim, ticaret, perakende ve dağıtım alanlarında önemli yatırımları bulunan Limak Holding, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli çalışan sayısını arttırmak için Türkiye’nin Enerji Akademisini kurdu. Limak Enerji’nin Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile birlikte hayata geçirdiği “Türkiye’nin Enerji Akademisi” ilk mezunlarını verdi. Türkiye’nin değişik üniversitelerinden seçilen 45’i kız öğrenci olmak üzere 100 genç 4 ay süren online eğitim alarak mezun oldular. Katıldıkları sınav sonucunda, Türkiye’nin yanı sıra ABD dahil 21 farklı ülkede geçerli NCCER sertifikalarını aldılar.
Sertifika Törenine katılan Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir, “Bugün ülkemizde genç işsizlik oranında hükümetimizin attığı adımlar çok değerli; ancak özel sektöre de büyük görevler düştüğü inancındayız. Biz de bu inançla hem kendi bünyemizde hem sektör bünyesinde kalifiye iş gücünü arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

Yapılan sınavda başarı gösteren ilk 3 öğrenciye, Batuhan Özdemir tatil ödülü takdim etti.

20032047_1312121385552213_7292448932036243645_n

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TÜRKİYE’NİN ENERJİ AKADEMİSİ İLK MEZUNLARI, ULUSLARARASI SERTİFİKALARINI ALDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x