TUNCAY SONEL: ÖNEMLİ OLAN CUMHURİYETTİR, VATANDIR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da Fettullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların Cumhuriyet Meydanındaki ‘’ Demokrasi Nöbeti’’ sürüyor.

 

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel:

‘’ Memleketin hep beraber  kıymetini bilelim. Bu meydanları Sayın Cumhurbaşkanımız  terk etmeyin  dedikçe, devamlı buradayız. Devamlı burada olacağız. Vatan var vatan, Hainlerle alçaklarla mücadele edeceğiz .

 

Bandırma’da Cumhuriyet Meydanı’nda 9 gündür devam eden nöbette vatandaşlara hitap eden Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, ‘’Vatanımıza bayrağımıza minarelerde okunan ezanımıza  rengini şehitlerimizin kanından alan beyaz ay yıldızlı al bayrağımıza birliğimize beraberliğimize  göz diken hainlere ,alçaklara devletimiz milletimiz sizler hep beraber, taviz vermeyeceğiz inşallah. ‘’ dedi.

Binlerce kişinin bayraklar sallayarak dinlediği konuşmada Kaymakam Sonel şunları söyledi:

‘’Sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın başkomutanımıza   sıkılan kurşun, devletimizi temsil ettiği için hepimize sıkılmıştır. Bunu asla unutmayın, önemli olan Cumhuriyettir, önemli olan vatandır. Yüce mevlam bu memlekete, bu şehitlerimize,  gazilerimize emek veren milletimize en ufak  tırnağına dahi taş değdirmesin. Allah iyilerle karşılaştırsın.  Bu memleket kolay kazanılmadı. İçte dışta hainler olmuştur. Olacaktır. Biz birlik ve beraberlikle bunlara fırsat vermeyeceğiz. Kolay mı kazanıldı. ? Sakarya’da, Çanakkale’de yurdun dört bir köşesinde nice şehitler verdik. Geçmiş yıllarda nice anaların, babaların, yürekleri yandı. Bandırma da 36 tane şehit ailemiz var.  100 den fazla gazilerimiz var. 7 tane yaşayan Kore gazimiz var. 15 tane OHAL gazimiz var kolay mı ? bunların canına kıymak. Zarar vermek. Hepinizin çoluğu çocuğu var. Kim çocuğunun canının yanmasını ister. O yüzden aman ha aman oyunlara gelmeyin. Memleketin hep beraber   kıymetini bilelim. Bu meydanları Sayın Cumhurbaşkanımız  terk etmeyin  dedikçe, devamlı buradayız. Devamlı burada olacağız. Vatan var vatan, Hainlerle alçaklarla mücadele edeceğiz .

O yüzden çürükler ayıklanacak. Asker yine bizim askerimizdir,  ocaktır orası.  Emniyet bizim emniyetimizdir. Kimse kusura bakmasın. Devlet daireleri içersinde kurumlarda çürükleri temizleyeceğiz arkadaşlar.’’

Fotoğrafta gazetemiz Genel Yayın Müdürü Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel ile görülüyor.

Kaynak: Bandırma Şehir

 

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TUNCAY SONEL: ÖNEMLİ OLAN CUMHURİYETTİR, VATANDIR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x