TOLGA TOSUN İLK MECLİSİNİ YAPTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun başkanlığındaki ilk Belediye Meclis Toplantısı yapıldı. Başkan Tolga Tosun meclis üyeliğine seçilen Ak Parti ve MHP’li üyeler ile göreve başladığı ilk gün törene katılamayan CHP’li meclis üyelerine Belediye rozetlerini taktı.

Av. Tolga Tosun Başkanlığındaki ilk meclis toplantısında 1. ve 2. Başkan Vekilleri, Meclis Divan Katipleri, Encümen Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyon Üyeleri, Tarife Komisyon Üyeleri, İnceleme – Araştırma Komisyon Üyeleri, İmar Komisyonu Üyeleri ve Kıymet Takdir Komisyon üyelerinin seçimleri yapıldı. Ayrıca 2018 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Meclis bitiminde gerçekleştirdiği konuşmada: “ Tüm parti temsilcilerinin rozetlerini bir kenara bırakarak Bandırmamızın menfaatleri uğruna var güçleri ile çalışacaklarına inancım tamdır. Ayrıca Büyükşehirde AKP Bandırma CHP Belediyesi göreve gelmiş olsa dahi kentimiz için Büyükşehirle uyumlu bir şekilde çalışacağımızı inanıyorum. İlk etapta Büyük projelerle değil de insanların yaşamlarını kolaylaştıracak projeleri hep birlikte öncelikli olarak hayata geçireceğiz. Seçilen Komisyon üyeleri ve mecliste alınan kararlar kentimize hayırlı olsun” dedi.

Bir sonraki Belediye Meclis toplantısının 03.05.2019 Cuma günü saat 19.00’da yapılması kararlaştırıldı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TOLGA TOSUN İLK MECLİSİNİ YAPTI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x