TKDK Bandırma’da Yatırımcıları Bilgilendirecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TKDK Bandırma‘da Kırsal Turizm yatırımcılarına bilgi verecek.

 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 21 Aralık 2017 tarihinde IPARD II 3. Çağrı ilanına çıktı. İlan kapsamında süt üretiminden et üretimine, arıcılıktan yerel ürünlere, kırsal turizmden yenilenebilir enerji yatırımlarına kadar bir çok başlıkta proje karşılığında destek verecektir.

 

TKDK Balıkesir İl Koordinatörlüğü tarafından Bandırma Ticaret Borsası toplantı salonunda Kırsal Turizm sektöründe yatırım yapmayı planlayan yatırımcılara IPARD II 3. Çağrı ilanı kapsamında ki Kırsal Turizm başlığı hakkında kapsamlı sunum yapılacak.

 

TKDK Balıkesir İl Koordinatörlüğü 08.01.2018 Pazartesi günü saat 14:00’te Bandırma Ticaret Borsası toplantı salonunda Kırsal Turizm sektöründe yatırım yapmayı planlayan yatırımcılara IPARD II 3. Çağrı ilanı kapsamında ki Kırsal Turizm başlığı hakkında sunum yapılacağını duyurdu.

 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu kısa süre önce IPARD II Dönemi kapsamında tarımsal yatırım projelerine hibe desteği başvuruları için üçüncü çağrıya çıktı. Tarımsal işletmelerin fiziki varlıklarına yönelik yatırım projelerine 164 milyon 706 bin avro, çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve iş geliştirme projelerine de 87 milyon 239 bin avro hibe desteği verilecek

 

“Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar” ile “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” sektörlerindeki proje başvurularının kabul edileceği çağrı kapsamında hazırlanacak başvurularda, yatırım süreleri en fazla 18 ay olarak planlanacak. Yatırımcılara uygun harcamalar karşılığında sağlanacak mali desteğin kaynağı AB ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanıyla oluşturulan IPARD Programı fonundan oluşuyor. Kamu kaynağı olarak da adlandırılan bu destek tutarı geri ödemesizdir. Bu desteklerle hayata geçirilecek olan projeler Balıkesir ekonomisinin canlanmasına önemli bir katkı sağlayacak ve istihdamı da olumlu yönde etkileyecek.

 

TKDK uzmanları tarafından yapılacak sunumda yatırımcıların soruları da yanıtlanacak. Toplantı 08.01.2018 Pazartesi günü saat 14:00’te Bandırma Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılacak

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TKDK Bandırma’da Yatırımcıları Bilgilendirecek

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x