TİCARET ODASI ÜYELERİNE YÜZDE 30 İNDİRİM YAPILACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Ticaret Odası’nın üyelerine özel firmalarla yapmış olduğu indirim anlaşmalarından bir tanesi de İlkyardımcı Belgesi alımına yönelik olarak Özel Tuna İlk Yardım Eğitim Merkezi ile yapıldı.

İlkyardım Yönetmeliği’nin 19. Maddesinde yer alan;
(1) İş sağlığı ve güvenliği kapsamında;
a) Az tehlikeli işyerlerinde, her 20 çalışan için 1 ilkyardımcı,
b) Tehlikeli işyerlerinde, her 15 çalışana kadar 1 ilkyardımcı,
c) Çok tehlikeli işyerlerinde, her 10 çalışana kadar 1 ilkyardımcı bulundurması zorunludur.
(2) Özel güvenlik ve sürücü kursları gibi ilkyardım eğitiminin zorunlu olarak verildiği kurslarda ilkyardım eğitimlerinin, bu Yönetmeliğe göre yetki belgesi almış eğitimciler tarafından verilmesi zorunludur.
(3) Milli Eğitim Bakanlığı eğitim programı dahilinde, ilkyardım eğitimi verecek öğretmenlerin 16 saatlik ilkyardım eğitimini almaları zorunludur.

Hükümleri gereği işletmelerin tehlike sınıflarına ve çalışan sayılarına göre bünyelerinde bulundurmaları gereken ilkyardımcılar için 2 gün süren uygulamalı ve teorik eğitimlerin alınması, ardından yapılacak sınavlar ile belgelendirme yapılması gerekmektedir. 3 yıl geçerliliği olan ilkyardımcı sertifikası ve kimliğinin Sağlık Bakanlığı’nca yetkilendirilmiş kurumlardan alınması gerekmektedir.

Bandırma Ticaret Odası ve Özel Tuna İlk Yardım Eğitim Merkezi arasında yapılan işbirliği protokolüne göre; Bandırma Ticaret Odası’na kayıtlı olduğunu resmi olarak beyan her üyeye %30 oranında indirim uygulanacaktır.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TİCARET ODASI ÜYELERİNE YÜZDE 30 İNDİRİM YAPILACAK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x