THK’DAN MİRZA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

THK’dan MİRZA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

THK Bandırma Şubesi, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

Türk Hava Kurumu Bandırma Şubesi Başkanı Varol Memişler; “1-2 Ekim’de Bandırma’da yapılan Türkiye 2 Metre Planör Şampiyonasının 3. Ayağını başarıyla bitirdik. Türkiye’nin farklı bölgelerinden yaklaşık 35 yarışmacı hem Bandırma’yı hem de uçuş alanımızı çok beğendiler. Dünya şampiyonasına katılan yarışmacılarımız Bandırma uçuş pistinin dünyadaki en güzel pistlerden biri olduğunu söylemesi bizi ilerleyen yıllarda Dünya Şampiyonasını Bandırma’da düzenlemek için fikir verdi. Bu konuda çalışmalara başlayacağız. Şampiyonada kurumumuza verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin desteğiyle bizler de daha güzel organizasyonlar düzenleyebileceğiz. Şahsınıza ve Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya hediye edilen tişörtte Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünün havacılığın önemini gösteriyor dedi. Dursun Mirza; “Evet, Başkomutanımız Atatürk’ün dediği gibi istikbal göklerdedir. Bu önemli kurumumuzun Bandırma’daki çalışmalarını beğeniyor ve takdir ediyorum. Türkiye Şampiyonasından sonra Dünya Şampiyonluğuna Bandırmamızın ev sahipliği yapması kentimiz adına güzel olacaktır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak : bandirma-bld

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

THK’DAN MİRZA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x