THK GENÇ YETENEKLERİN YANINDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da yapılan “İnsansız Hava Aracı” yarışmasında 7. olan Bandırma Anadolu Lisesi Öğrencilerine, Türk Hava Kurumu Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler, tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  İnsansız Hava Araçlarının günümüzde büyük önem kazanmaya başladığını, Bandırma Anadolu Lisesi’nin ilk kez yer aldığı yarışmada 7. olmasının önemli bir başarı olduğunu aktaran Memişler, ”Bu araçlar Havacılık sektöründe de önemli bir yer tutuyor. Bu genç arkadaşlarımız sıfırdan imal ettikleri insansız hava aracıyla bu proje yarışmasına katıldılar. Hava aracımız bu sene verilen yangın söndürme görevini başarılı ile tamamladı. Balıkesir genelinde sadece Bandırma Anadolu Lisesinin katıldığı bu yarışmada ilk kez katılmalarına karşın 27 okul arasında 7. olmayı başardılar. Gençleri kutluyorum ve başarıların devamını diliyorum” dedi.THK gençlerin yanında
  Takımın Proje Sorumlu Bandırma Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Adem Karaçelik,yaptıkları uçağın kanadının kırılmasına karşın 6 kişilik takımları ve Proje danışmanı Selim Nohutçu ile birlikte önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek, ”Okul müdürümüzün büyük desteğini gördük. Yarışmada bize verilen görevi başarılı bir şekilde ifa ettik. 3. olmak üzere iken şansız bir şekilde pist dışına inince 7. olduk. Okulda bir model uçak atölyesi kurmak istiyoruz” dedi. 
THK Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler’in makamında bir araya gelen Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenini   THK Başkanı Memişler birer F 16 prototipi ile ödüllendirdi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

THK GENÇ YETENEKLERİN YANINDA

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x