TBF HEYETİ BANDIRMA BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa’nın en iyi basketbol ligleri arasında gösterilen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasında Banvit’in, Sakarya Büyükşehir Basketbol’u konuk ettiği karşılaşma öncesi TBF yetkilileri ile Banvit Basketbol Kulübü yöneticileri ve Bandırma yerel basını, kahvaltıda bir araya geldi.

Banvit Basketbol Kulübü; Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 24. Haftasında Sakarya Büyükşehir Basketbol ile karşılaşıyor. Merakla beklenen maç öncesi TBF yöneticileri ile Banvit Basketbol Kulübü yöneticileri ve Bandırma yerel gazetecileri, Bandırma’da düzenlenen kahvaltıda görüş alışverişinde bulundu.

Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Zeytingöz ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya TBF Yönetim Kurulu Üyesi Resul Kerse, TBF Ligler Direktörü Samer Şenbayrak ve basın mensupları katıldı. Toplantıda Türk basketbolunun gelişimi ve ilerlemesi konusunda görüşler paylaşılırken, basketbolun bilinirliğinin, izlenirliğinin artırılması hususunda da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  Bu amaç doğrultusunda yerel medyanın gücü ve öneminin altının çizildiği toplantıda, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun basketboldaki sürdürülebilir başarı için yerel mecralar ile iş birliğinin artarak sürdürme isteği vurgulandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TBF HEYETİ BANDIRMA BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x