TAŞKIN GÜNGÖR BANDIRMA’DA!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknik Direktör Hüseyin Yenikan ile yollarını ayıran bordo beyazlı ekip Taşkın Güngör le 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün İstiklal Caddesi üzerinde bulunan merkez ofisinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Bandırmaspor camiasını yıllardan takip eden biriyim. 2 dönem önce PTT 1.Liginde mücadele eden Bandırmaspor ’un bugün zor durumda kalmasının kabul edilebilecek bir durumu yoktur. Bu taşın altına hep birlikte elimizi koyup bu durumdan kurtulmalıyız. Karanlık geçen günlerin mutlaka aydınlığa dönüşeceğine inananlardanım” dedi.

-Bu camia bu durum altından kalkar
Ligin 9 maç olarak ele alınmaması gerektiğinin altını çizen Güngör “Ligi 35 hafta olarak hesaplamamız gerekiyor. Bugün 9. haftada nerede olduğumuzun önemi yok önemli olan 35 hafta sonra nerede olduğumuzdur. Grubumuzun puan durumuna bakıldığında Bandırmaspor için karanlık gözüken tablo 5 hafta sonra bizi farklı yerlere de götürebilir. Geçmişi başarılarla dolu bir Bandırmaspor bunun altından da kalkacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.

-Devre arasında transfere sıcak bakanlardan değilim
Teknik heyet olarak öncelikli hedeflerinin takımı maçlara psikolojik olarak hazırlamak olacağını dile getiren Güngör “Oyun taktiğimizde değişikliklere gideceğiz. İki deplasmanda 6 gol atan bir takımın puan almaması düşündürücüdür. Takım savunmasındaki zafiyetleri gidereceğiz. Devre arası transfere sıcak bakan teknik adamlardan değilim. En büyük transfer kendi oyuncularınızdır. Önemli olan oyuncularımız fiziksel ve mantalite olarak hazırlamaktır. Bizde bunu yapacağız” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Taşkın Güngör kendisini 1,5 yıllık bordo beyazlı yapan sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde Kulüp Başkanı Göksel Karlahan, Asbaşkan Bayram Özdemir ve Basın Sözcüsü Kayhan İpek ve Medya Sorumlusu Karani Erkul’da hazır bulundu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TAŞKIN GÜNGÖR BANDIRMA’DA!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x