STK’LARDAN “BAHAR KALKANI HAREKATI”NA DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Ticaret Odası ve Borsa’sının önderliğinde ilçede bulunan 26 sivil toplum kuruluşu, İdlib’e yönelik başlatılan “Bahar Kalkanı Harekatına” destek açıklaması yaptı. Açıklama Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çenberci tarafından yapıldı. Açıklama öncesinde şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.

Çenberci “Türk Devleti ve Ordusu, bugüne kadar, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekâtıyla terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermiştir. Elbette bu acımasız saldırının sahipleri bunun bedelini ödeyecektir.“Bahar Kalkanı” harekâtıyla da bu bedeli ödemeye de başlamışlardır. Şunu da herkes bilsin ki, biz, her türlü zorluğu aşmasını bilen bir milletiz Mevzubahis vatan olunca, tüm siyasi ve fikri ayrılıkları bir tarafta bırakırız İşte şimdi de birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor, sabır ve dayanışma gösteriyoruz”dedi.

Ülke menfaatlerinin her şeyin üstünde olduğunu vurgulayan Çenberci “Bugün her zamankinden daha güçlü şekilde biriz, bütünüz ve birlikteyiz. Türkiye’nin tüm kesimlerini temsil eden Mesleki ve Sivil Toplum Örgütleri olarak, bayrağımızın altında kenetlendik. Katil rejime karşı kararlı şekilde mücadele eden devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Alınacak her kararın, atılacak her adımın arkasındayız. Cenabı Hak ülkemizi korusun, milletimizin birliğini ve dirliğini muhafaza etsin, ordumuzu muzaffer kılsın”ifadesini kullandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

STK’LARDAN “BAHAR KALKANI HAREKATI”NA DESTEK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x