SOSYAL MEDYADA “TOSTÇU EROL” AKINI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tostçu Erol, son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Sadece Gaziantep’te değil tüm Türkiye’de tanınan Tostçu Erol, geçtiğimiz günlerde Vine fenomeni Halil Söyletmez ile çektiği video ile adını daha geniş kitlelere ulaştırmayı başardı.

Son günlerde internet fenomenleri artmaya devam ediyor. Nusret’in ardından bu kezde Gaziantepli tostçu Erol yeni fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sosyal medya üzerinden paylaştığı tost tarifleri ile geniş bir hayran kitlesi yakalayan Erol, başarısının sırrını işini severek yapmaya borçlu olduğun beliriyor. Önceki gün Vine fenomeni Halil Söyletmez ile Youtube’da paylaştıkları video kısa süre içerisinde 1 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı.

Halil Söyletmez, Tostçu Birol olarak Erol’un karşısına geçti ve oldukça güzel kurgulanan video izleyici ile buluştu. İnternette Youtuberların da ziyaret ettiği Tostçu Erol Halil Söyletmez ilede çok izlenen birlikte çektikleri video ilede sıkça söz edilmişti.Tostuçu Erol, ‘Yakın çekim alabilir miyiz lütfen!’ sloganıyla interneti sallamaya devam ediyor.

Pek çok kişinin merak ettiği soru ise Tostçu Erol’un hangi illerde şubesi olduğu. Bu konuda konuşan Erol bey, “Gaziantep dışında hiç bir şubemiz yoktur, açmayı da düşünmüyoruz. Lütfen taklitlerimizden sakının” açıklamalarında bulundu.

İŞTE TOSTÇU EROL’UN LEZZETLERİNDEN BİR KAÇI

Şehrimizdeki GİRİŞİMCİ ARKADAŞLARA rol modeli olabilir :)

GAZİANTEP USULÜ AYVALIK TOSTU

ATOM TOST

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SOSYAL MEDYADA “TOSTÇU EROL” AKINI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x