SOKAK FUTBOLUNUN KALBİ BALIKESİR’DE ATIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’nın yeni dönem toplantısı 20 ilçe belediye başkanının katılımıyla yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Salih Tozan Toplantı ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Mahalle Ligi toplantısı; Balıkesir Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 20 ilçe belediyesi ve ilçe tertip komitelerinin katılımıyla yapıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan toplantıda yaptığı konuşmada, bu yıl yapılan Mahalle Ligi Futbol Turnuvasının oyuncuların dostluk, kardeşlik ve mücadele duygularının pekişmesinde büyük bir etken olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nazım Ergelen de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Büyükşehir Belediyesi’nin İmkan Bizden Oynamak Sizden Mahalle Ligi Futbol Turnuvasında organizasyonun önceki seneye göre daha kapsamlı ve daha güzel geçeceğini belirtti.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler daire Başkanı İrfan Sarıgül toplantıya katılanların yönelttiği soruları cevapladı. Sarıgül, Mahalle Ligi ile ilgili organizasyon kalitesinin her geçen sezon bir öncekine göre daha da artacağını, bu spor organizasyonunun daha kapsamlı ve detaylı bir şekilde yürütüleceğini söyledi.

20 BİN GENCİN KATILIMI HEDEFLENİYOR
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur Mahalle Ligi Futbol Turnuvası ile ilgili yaptığı açıklamada, geçen yıl 11 bin 500 gencin katıldığı Mahalle Ligi Futbol Turnuvasına bu yıl 20 bin gencin katılmasının hedeflendiğini bildirdi. Başkan Uğur, Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’nın tüm vatandaşlar tarafından benimsendiğini, büyük takdir ve ilgi gördüğünü belirterek Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin kötü alışkanlıklara sapmaması ve spora verilen önemin artması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Kaynak : oncekorfez

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SOKAK FUTBOLUNUN KALBİ BALIKESİR’DE ATIYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x