SODEMSEN TARAFINDAN DÜZENLENEN PROJE UZMANLIĞI EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Personeli Cumhuriyet Halk Partisi ile SODEMSEN tarafından düzenlenen ve 12 hafta süren teorik ve pratik Proje Uzmanlığı Eğitimi’ni başarıyla tamamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Birimi’nin öncülüğünde belediyelerin ulusal ve uluslararası kaynaklardan faydalanabilme kabiliyetini arttırmayı ve yerel yönetimler arası işbirliğini güçlendirmeyi hedefleyen eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılar Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Törende eğitimi başarıyla tamamlayanlara sertifikalarını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU, Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Seyit TORUN ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan KARALAR verdi.

Söz konusu eğitim kapsamında ulusal çapta ve uluslararası platformda duyurulan hibe çağrılarına projeler geliştirebilme becerisine sahip personel sayısının yükseltilmesi ayrıca bu personellerinin kendi belediyelerinde ve çevre belediyelerdeki personellerle bilgi paylaşımında bulunması hedefleniyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SODEMSEN TARAFINDAN DÜZENLENEN PROJE UZMANLIĞI EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x