Bandırma SEO Şirketi : Kutlu Creative

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEO nedir: Search Engine Optimization (Arama Motoru Optimizasyonu) kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Pratikte SEO nedir diyenler için: Özellikle Google için (en çok tercih edilen arama motoru olduğundan dolayı) sitenin mümkün olan en iyi kritere ulaşmasını sağlamaktır.

Google sıralamasında yer vermek için sitelere belli başlı kriterler koymuştur. Belli başlı diyerek hemen hemen 200 civarında kriterden bahsediyoruz aslında. Bunları 3 temel başlıkta sıralayabiliriz.

1- Arama Botlarına Uygunluk

Web sitesinin kod yapısı, açılış hızı, Robots.txt veya şifrelemeye dikkat edilmesi, prosedüre uygun bir site yapısı, javascript ve inline css kodları, 404 ve 301 yönlendirmeleri, sitenin mobil kullanılabilirligi ile ilgilidir.

2- Site İçi ve Site Dışı SEO Çalışması

Kaliteli içerik, arama hacimleri, başlık ve meta açıklamaları, site içi linkleme, backlink alıp vermek ile ilgilidir.

3- Kullanıcı Deneyimi

Sitenin görselliği ve kullanılabilirliği ile ilgilidir. Bunu biraz açacak olursak, birçok site sahibi Google’da ilk sıra hırsı ile web sitesinin botlar için değil insanlar için olduğunu unutuyor. Enerjisini linkleme ve backlinkler gibi şeylerle bot avcılığına harcıyor. Sonuç olarak siteye giren kullanıcı memnun kalmıyor. Daha sonra tekrar girdiğinde sayfayı görür görmez “hayır, bu siteyi gördüm beğenmedim” diye düşünerek çabucak terk ediyor. Sonra mı? Tabi ki hüsran! İnsanların bile uğramak istemediği bir web siteyi botlar ne yapsın?

Bandırma’da SEO Çalışmasını Kime Yaptırmalıyım?

SEO nedir anladım fakat zamanım yok yapamıyorum ya da kendime güvenemiyorum diyorsanız Bandırma’da işinizi mutlaka bir uzmana teslim etmelisiniz.

Kutlu Creative SEO uzmanları sizin varsa sitenizin kodlama hatalarını düzeltip site için güvenlik önlemleri alırlar. Backlink alımlarını takip ederek siteye en uygun şekilde backlink kazandırırlar. Konu ile ilgili gündemi sürekli takip edip sık sık bilgiler için güncelleme yaparlar. Bunlar her uzmanın yapması gereken temel işlerdir. Her uzmanın özellikleri ve yapabileceği işin kalitesi değişebilir.

SEO İçin Ne Kadar Para Harcarım?

SEO çalışması yapmaya karar verdiniz ve ne kadar harcama yapacağınızı merak ediyorsunuz çalışacağınız kişinin referansını dikkatli inceleyin. Boş vaatlere kanmayın. SEO için harcanacak kesin bir meblağ yoktur. Bu sizin ne kadar harcayabileceğinize bağlıdır.

Bandırma SEO firması

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ucuz Bilet Bulmanın 8 Yolu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bandırma SEO Şirketi : Kutlu Creative

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x