SEMA KIRCI’DAN GAZİMİZE AÇIK DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır Sur’da terör örgütü PKK ile girdikleri çatışmada yaralanan ve bir süredir Ankara GATA’da tedavisi devam eden Bandırmalı Gazimiz Uzman Çavuş Oğuzhan Işıklı taburcu olarak SEMA KIRCI’nın kendilerine tahsis ettiği özel otomobil ile Bandırmaya geldi..

Gazi Oğuzhan Işıklı’nın ailesi, oğullarının yaralandığı haberinin Bandırma’ya geldiği gece Bandırma Ak Parti teşkilatının kendilerine tahsis edip eşlik ettiği araç ile Ankara’ya götürülmüştü.

Gazi Oğuzhan Işıklı’nın GATA daki tedavi süreci boyunca kendisinin yanında bulunan Baba Galip Işıklı Anne Emine Işıklı ve Amca Mustafa Işıklı oğullarının tedavisinin sonlanmasının ardından bu sabah kendilerini Bandırma yolculuğu için uğurlamaya gelen Ak Parti Balıkesir Milletvekili SEMA KIRCI’nın kendilerine tahsis ettiği özel otomobili ile Bandırma’ya getirildiler.

Gazi Oğuzhan Işıklı ve ailesi Bandırma’ya gelişlerinde ise Ak Parti ilçe Teşkilatı başkanı ALP BOSTANCI, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler tarafından Şehir girişinde karşılanarak evine kadar konvoy eşliğinde getirildi.

Gazi Oğuzhan Işıklı’nın evinin önünde kurban kesilerek dualar okundu.

Baba Galip Işıklı, yaptığı açıklamada, ”Oğlumuzu Allah’a şükür aldık getirdik. Oğlumuz iyi, Allahımıza şükürler olsun sağ salim geldi,bizlere bu süreç içerisinde yardımları olan ve dua eden herkese teşekkür ederiz ” dedi. Anne Emine Işıklı ve Amca Mustafa Işıklı’nın da oğullarının sağlına kavuşmasından dolayı mutlu oldukları gözlendi.

Gazi Oğuzhan Işıklı :
Diyarbakır Sur’da operasyon sırasında hain bir pusuda yaralandığını, vurulduğunun ilk 5 dakikası bilincinin yerinde olduğunu daha sonrası gözlerini açtığında kendisini GATA’da bulduğunu söyledi. GATA daki tedavi sürecini çok iyi geçirdiğini söyleyen Gazi Oğuzhan Işıklı 2 aylık bir raporunun olduğunu, bu süre içerisinde dinlenip ailesiyle hasret giderdikten sonra GATA da tekrar kontrole gideceğini söyledi. Yapılacak kontrollerden sonra tekrar görevine dönme sürecinin netlik kazanacağını bildirdi.

Ak Parti ilçe Teşkilatı başkanı ALP BOSTANCI’da Gazi Oğuzhan Işıklı’nın evinde gazetecilerin kendisine bir açıklama yapacak mısınız teklifini nazikçe şimdi ortamı değil diyerek geri çevirirken, Baba Galip Işıklı ile yaptığı sohbette ‘’her zaman için mazlumun ve mağdurun yanında olduklarını ve olacaklarını söyleyerek ailenin her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasında yardıma hazır olduklarını’’ifade etti.

Baba Galip Işıklı’da, Oğullarının yaralandığı haberini aldıkları ilk andan itibaren kendilerini yalnız bırakmayan, aynı gece Ankara’ya özel vip araçla seyahatlerini sağlayan ilçe teşkilatı, kendilerine bir süre Ankara’da eşlik eden Yücel Kaplan, H.Basri Şenyaz, Bandırma’dan sürekli arayarak desteklerini veren Başkan Alp Bostancı, Ankara’da kendilerini defalarca ziyarete gelip bugün de özel aracını Tahsis ederek Bandırma’ya seyahatlerini sağlayan Ak Parti Balıkesir Milletvekili SEMA KIRCI dahil olmaz üzere herkese teşekkürlerini sunduğunu söyledi.

Biz de Bandırmanın Sesi olarak Gazi Oğuzhan Işıklı’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletip acil şifalar diliyoruz.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SEMA KIRCI’DAN GAZİMİZE AÇIK DESTEK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x