SEMA KIRCI “SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZA 8 HAZİRAN’DA BAŞLADIK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sema Kırcı “ Sizlerle yapacağımız uzun bir yolculuğumuz var”

Balıkesir Ak Parti Milletvekili Sema Kırcı, Ak Parti Bandırma Teşkilatında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katıldı. Eşref Kasapoğlu başkanlığında gerçekleştirilen geniş katılımlı yönetim kurulu toplantısına Belediye Meclis Üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri de iştirak etti. Aylık teşkilat faaliyetlerinin konuşulduğu toplantıda söz alan Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı “Ak Parti davası olan ve bu davaya her daim sahip çıkan siyasetçilerin oluşturduğu bir harekettir. Bu harekette esas olan, yaşadığımız vatana ve birlikte yaşadığımız millete olan bağlılığımız ve hizmet sevdamızdır. Ak Parti hareketinin bugünlere sağlam bir irade ile taşınmış olmasında emeği geçen siz teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Bizimle birlikte yorulmadan mücadele etmeye hazır olan herkese kapımız sonuna kadar açıktır

Sema Kırcı konuşmasında “Birlik ve beraberliğimiz konusunda kimsenin zerre şüphesi olmasın, biz bir lidere, bir davaya inanmış siyasetçileriz. Amacımız, daha geniş kitlelere ulaşmak ve durmaksızın çalışarak önce Bandırma ve Balıkesir’in her noktasından başlayarak Ak kadroları tek başına iktidara taşımaktır. Vatandaşımız koalisyon arayışlarını ve ülkenin içine düştüğü durumu görmüştür. Bu noktada bizimle birlikte yorulmadan mücadele etmeye hazır olan herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Balıkesir’de tüm ilçelerimizde, kurulduğu ilk günden beri Ak Parti davasına inanmış ve bölgesinde gecesini gündüzüne katarak emek vermiş partimizin emektarlarına, vefa ziyaretleri gerçekleştirmeye ve onlarla fikir alışverişi yaparak hayır dualarını almaya devam ediyoruz. Bu noktada gayretlerimiz devam edecek”

Seçim çalışmalarımıza 8 Haziran sabahı başladık

“Benim için bir sonraki seçimin çalışması, 7 Haziran’ın bir gün sonrasında başlamıştı. Kısmet tekrar seçimeymiş. Şimdi ivmeyi arttırarak tüm bölgemizi eski, yeni partili demeden kucaklamaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, sadece hedefe kilitlenerek ve üst düzey diyalogu geliştirerek; sokak sokak, mahalle mahalle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Balıkesir’in tüm ilçelerini önemsiyorum. Siz teşkilat mensuplarımızın da desteği ve emeği ile ayrım gözetmeksizin tüm bölgelerden daha iyi destek bulabilmek için üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapmaya hazırız.”

 

Halkımızla gönül köprüsü kurmaya devam edeceğiz

“Balıkesir’in tüm ilçelerini gezdik ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet etme şansı yakaladık. Bugün sahada gördüğümüz şey, bölge halkımızın partimize olan ilgisinin üst düzeyde olduğu ve bizden daha çok çalışmamızı beklediğidir. Sağlam bir irade, dik duruş ve dava adanmışlığı ile Balıkesir’den tam destek alacağımıza inancımız tamdır. Bandırmalı da bizden samimi bir dokunuş bekliyor. Biz teşkilatımız ile birlikte bu mücadelenin içinde olmaktan onur duyuyoruz. Büyük hedeflere olan yolculuğumuz sürecek ve hep birlikte vatandaşlarımızla gönül köprüsü kurmaya devam edeceğiz. Bize destek olan, her daim yanımızda hissettiğimiz, bize her şekilde kolaylıkla ulaşan teşkilat yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizim Bandırma ve Balıkesir’de uzunca bir yolumuz ve sizlerle yapacağımız yolculuğumuz var. Allahın izni ile birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Sema Kırcı 1

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan HALUK SUR YENİDEN ADAY MI? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SEMA KIRCI “SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZA 8 HAZİRAN’DA BAŞLADIK”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x