SEMA KIRCI SAHA ÇALIŞMALARINDA GÜMBÜR GÜMBÜR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, seçim çalışmalarını sürdürüyor, Kırcı Bandırma, Erdek ve Gönen’de çeşitli sivil toplum ve meslek örgütlerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Bandırma Merinos Koyunculuk Araştırma Enstitüsü’nü ziyaretinde Kırcı çalışanlarla sohbet ederek öğle yemeği yedi. Kırcı Merinos çalışanları ile yaptığı sohbette Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiği ve Ak Parti’nin birlik ve beraberlik içerisinden el ele vererek memleket hizmetlerine kaldığı yerden büyük bir hızla devam edeceğinin altını çizdi. Çalışanlarla öğle yemeğinde buluşan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı “Son üç aylık siyasi gelişmeler göstermiştir ki Türkiye’nin Ak Parti iktidarına ihtiyacı vardır. Bir yol yürüyeceksek ve yarına umutla bakacaksak bunu sizden aldığımız güçle yapacağız”dedi. Kırcı daha sonra Memursen ziyaretinde bulundu.

 

Mesele çocuklarımızın geleceği meselesi, mesele memleket meselesi

Birilerinin Türkiye’nin bağrına o bombayı bırakırken bizim kardeşliğimize, dostluğumuza, bu memlekette doğru giden şeylere engel olmaya çalıştığını ifade eden Kırcı  “Ancak biz yılmadık mücadelemizdeki kararlılığımız ortaya koymak için gereken mücadeleyi vermeye devam ediyoruz. Çünkü meselenin memleket meselesi olduğunun farkındaydık. Bu süreçte herkes sırtını farklı yerlere dayadı. Sorumluluk almaktan da kaçtı. Bunu tüm kamuoyu net olarak gördü. Bu defa tehlike büyük, 13 yıldır bu ülke Ak Parti iktidarları ile o kadar büyüdü ki bu büyüme birilerini rahatsız etti ve bunu engellemek için son çare terör kartını ortaya sürdüler. Mili mücadele de göstermiştir ki bu ülkenin kadınları gerekirse bu memleketin uğruna gereken mücadeleyi yapar, canını ortaya koyar ve bu memleketi kimseye yar etmez. Bugün bir kez daha anladık ki bu mesele memleket meselesi bu mesele evlatlarımızın geleceği meselesi. Biz dostumuzu düşmanımızı tanıdık. Bizim gidecek kapımız yok. Bizim milletimizden başka çalacak kapımız yok. Ya burada doyacağız ya burada öleceğiz. Bu memlekette herkese yetecek kadar aş da var iş de. Bu memleketin kardeşliğe ihtiyacı var sadece.”dedi.

Bu büyük mücadelede dualarınıza ihtiyacımız var 

Kırcı Memursen ziyaretinde “Bu mesele memleket meselesi ise bugün sizlerle birlikte, vatanseverlerle birlikte mücadele edeceğiz, Ayyıldızlı bayrağımızın altında hep beraber yasayacağız.”dedi. Memleketi doğusundan batısına hiçbir ayrım gözetmeksizin yeniden inşa eden, köprüler, yollar, barajlar yapan Ak Partinin memlekete sahip çıkmaya ve herkese hakkını vermeye devam edeceğini ve kimsenin birliğimizi bozmasına fırsat vermeyeceğinin altını çizen Kırcı “Bugün siyaseti teröre kurban etmemeye kararlıyız, ne Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı ve de 13 yıllık kazanımlarımızı kimsenin yıkmasına fırsat veremeyeceğiz, Bizim mayamız sağlam bizim mayamızda kardeşlik var, birlik beraberlik var. Allah bu millete bu aziz devlete çok güzel bir kader yazdı. Gazze’nin Filistin’in Kosova’nin Arakan’in kaderi de buradan geçirdi. Bu büyük mücadelede dualarınıza ihtiyacımız var Biz sizden dua bekliyoruz.”ifadelerini kullandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SEMA KIRCI SAHA ÇALIŞMALARINDA GÜMBÜR GÜMBÜR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x