“ŞEHRİN IŞIKLARI” FOTOĞRAF SERGİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar sergi salonunda UEDAŞ’ ın açmış olduğu” Şehrin Işıkları 4 Fotoğraf” sergisi sanatseverlerle buluştu. Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘Şehrin Işıkları’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar sergilenmeye devam ediyor.

18-23 Nisan tarihlerine kadar açık olan resim sergisinin açılışını Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Limak Bandırma Şube Müdürü Tayfun Tutar, Uludağ Elektrik Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce yaptılar.
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’nın elektrik dağıtımını yapan Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (UEDAŞ) tarafından düzenlenen ‘şehir ve ışık’ temalı fotoğraf yarışmasında dereceye girip sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar Bandırma’da açılan sergide sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Ulusal çapta düzenlenen yarışmanın sonunda açılan sergi 17-23 Nisan tarihleri arasında meraklılarının izlenimine açık olacak.
“Şehrin Işıkları” temasıyla Türkiye çapında bu yıl 4.sü düzenlenen ve geçtiğimiz aylarda sona eren fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, Bandırma’da sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği fotoğraf sergisi 23 Nisan’a kadar açık olacak.

İletişim kampanyaları kapsamında 17-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve yüzlerce fotoğrafçının gönderdiği 1.800 adet fotoğraf arasında dereceye giren birbirinden güzel fotoğraflar, Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergide fotoğraf severlerle buluştu.
www.uedas.com.tr/sehrinisiklari adresine yüklenen fotoğraflar arasında yapılan değerlendirme sonucu dereceye giren ilk 50 fotoğrafın yer alığı sergi Bandırmalılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce gazetemiz İLK HABER’ e resim sergisi ile ilgili yaptığı açıklamada; ”Şu anda burada Şehrin Işıkları 4 yarışmasının fotoğraf sergisini Bandırma’ da açıyoruz. Biz Uludağ Elektrik Dağıtım olarak 4 ilde hizmet veriyoruz. Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova bu yaptığımız fotoğraf yarışmasında 4 ilde sergiliyoruz. Bir sosyal sorumluluk projesi Şehrin Işıkları 4.ncü yılı yarışmaya katılım ulusal çapta, gece ve ışık temalı fotoğraflar bize geliyor. Biz sergilemek için, ilk eğitim fotoğrafı seçiyoruz. Çeşitli il ve ilçelerde sergiliyoruz. En sonunda da bu fotoğrafları satarak, gelirini kimsesiz çocuklara bağışlıyoruz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“ŞEHRİN IŞIKLARI” FOTOĞRAF SERGİSİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x