SANAYİ SİTESİ YOLLARI ASFALTLANIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi Sanayi Sitesinin iç yollarını asfaltlama çalışmalarına başladı. Yapılan açıklamada Bandırma Belediyesi:

“Sanayi Sitesinin iç yollarının yapımı Sanayi Sitesinin Yönetiminin, Kooperatifinin görevi olmasına rağmen esnafımızın daha iyi koşullarda çalışmaları için yollarını yapıyoruz.

Küçük Sanayi Sitemizin hurdacılar olarak bilinen bölümündeki yolları asfaltlamaya başladık. Geçtiğimiz yıllarda büyük bir bölümünü asfaltladığımız Küçük Sanayi Sitesinin eksik kalan bölümlerini de asfaltlıyoruz.

Sanayi Sitelerinin Yolları Sanayi Sitesi Yönetimi ve Kooperatifine Aittir.

Sanayi Sitelerinin yollarının yapımı Bandırma Belediyesine değil, sanayi sitelerinin yönetimlerine, kooperatifine aittir. Ancak, Bandırma Belediyesi olarak sanayi sitesindeki esnaflarımızın daha iyi çalışma koşullarında çalışmaları için duyarsız kalmadık. Daha önce büyük bir kısmını yaptığımız Küçük Sanayi Sitemizin eksik kalan kısmını da tamamlıyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda Sanayi Sitemizdeki bir toplantıya başka bir şehirden gelen Sanayi Sitesi Yönetimi katılmıştı. Bizi orada eksik kalan bir kaç sokak için eleştirmişlerdi. Sanayi Sitesi Başkanı “Sizin Belediyeniz sanayi sitenizin yollarını yapıyorsa eleştirmeyin, aksine övgüyle bahsedin. Bizim Belediyemiz Sanayi Sitemize herhangi bir hizmette bulunmuyor, çünkü bu belediyelerin değil, Sanayi Sitesi Yönetimlerinin işidir demişti. Bunu anlatmamdaki neden övgüyle bahsedilmesi değil elbette. Bizim görevimiz olmadığı halde Sanayi Esnafımızın isteklerine duyarsız kalmadan yollarını yaptığımızın da bilinmesini istiyoruz.” dedi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SANAYİ SİTESİ YOLLARI ASFALTLANIYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x