ŞAMPİYON HENTBOL TAKIMIMIZDAN BAŞKAN MİRZA’YA ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2.ligde şampiyon olarak 1.lige yükselen Bandırmaspor Bayan Hentbol Takımı ve Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş şampiyonluk kupası ile birlikte Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti.

Bandırmaspor‘un Bayan Hentbol takımı bu sezon ilk kez mücadele ettiği Hentbol Bayanlar 2.liginde şampiyon olarak 1.lige yükselmeye hak kazanan takımımız şampiyonluk kupaları ile Başkan Mirza’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında tüm takımın imzaladığı formayı Başkan Mirza’ya hediye eden takım oyuncuları ayrıca takımlarından hiçbir desteği esirgemediği için Başkan Mirzaya teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında konuşan takım antrenörü Kemal Taşkın;  “Zor şartlar altında kurulan takımımızı bugüne kadar destekleyen Belediye Başkanımız Dursun Mirza’ya teşekkür ediyorum. Başta Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın katkılarıyla ve Şehit Bedri Kırbıyık Okulumuzun yöneticilerinin desteğiyle takımımız oluştu. Bu sene Bandırmaspor gibi büyük bir camianın çatısı altına girdik ve taraftarımız bizi kucakladı. Biz de taraftarlarımıza şampiyonluk kupasını Bandırmaya getirerek karşılık verdik. Hedefimiz aynı başarıları 1.ligde de sürdürmek ve Bandırma’nın adını Hentbolda tüm dünyaya duyurarak marka haline getirmek ” dedi.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza; “Bandırmaspor Bayan Hentbol takımımızı şampiyonlukları için kutluyorum aynı başarılarını 1. Ligde de sürdürmelerini diliyorum. Biz Bandırma Belediyesi olarak spora ve sporculara her alanda destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bandırma’da sporun daha fazla gelişmesini istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz.” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ŞAMPİYON HENTBOL TAKIMIMIZDAN BAŞKAN MİRZA’YA ZİYARET

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x