SAĞLIKTA YENİ BİR HİZMET DAHA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Edremit Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Yaşam Merkezi temel atma töreni yapıldı.
Edremit ilçesinde yapımına başlanan Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Yaşam Merkezinin temeli düzenlenen tören ile yapıldı.
Edremit Camivasat Mahallesinde yapımına başlanan Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Yaşam Merkezi temel atma törenine, Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Sema Kırcı, Kasım Bostan, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkan Vekili Mehmet Ertaş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Servet Kocaöz, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Refik Budak ve diğer ilgililer katıldı.
SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK DEĞİŞİMLER VE GELİŞİMLER OLDU
Törende bir konuşma yapan Vali Yazıcı, sağlık alanında ülkemizde büyük değişimler ve gelişimler kaydedildiğini belirterek, bunun neticesi olarak ta sağlık hizmeti sunumunda artık en üst noktalara gelindiğini vurguladı. Bu yatırımla önemli bir hizmet sunulacağını ifade eden Vali Yazıcı,”Bu hizmet İnşallah en kısa sürede tamamlanarak hizmete girecek ve vatandaşlarımız kaliteli bir sağlık hizmetini alma imkânını bulacaklar. Devletimiz sağlık alanındaki hizmetlerine devam ediyor. Sağlıkta geldiğimiz bu seviyeden geriye düşmeyeceğiz. Bu güzel insanlar her şeyin en güzeline layık. Hemşehrilerimize  hizmet etmeye devam edeceğiz. Sağlık hizmetleri noktasında büyük bir kazanım olacak olan bu merkez, aynı zamanda sağlayacağı istihdamla da önemli bir sosyo-ekonomik bir işlev görecektir. ” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Edremit Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Yaşam Merkezinin temeli dualarla atıldı.
TOPLUM SAĞLIĞI VE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ
Edremit Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 2 bin 746 metrekare alan üzerinde 818 metrekare oturum alanında, 2 blok halinde, zemin +2 kattan oluşacak ve bin 931 metrekare kapalı alana sahip olacak. 350 günde inşaatı tamamlanacak olan merkezin ihale bedeli 4 milyon 366 bin TL olarak belirlendi. Merkezde; diyetisyen, psikolog, diş hekimi, çocuk gelişimi uzmanları ile diğer sağlık personelleri hizmet verecek.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SAĞLIKTA YENİ BİR HİZMET DAHA

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x