SAĞLIK SEN’DEN DARBE GİRİŞİMİNE TEPKİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Sen Bandırma Şube Başkanı Neriman Özcan, TSK bünyesindeki bir grup askerin darbe girişiminde bulunmasına tepki gösterdi.

Bir gurup askerin darbeye kalkışmasının, demokrasiye karşı bir kalkışma olduğunu belirten Özcan “Belli ki birileri ülke dışından şer odaklarından emir almış, milletin iradesine ipotek koyacağını düşünmüş. Bu şer odakları ve kuklaları bilsinler ki bu aziz millet buna asla izin vermeyecektir” dedi.

Askeri kalkışmanın hedefinin sadece Cumhurbaşkanı ve hükümet olmadığının altını çizen Özcan “15 Temmuz Türkiye için yeni bir milat olmuştur. Halk darbecilere karşı direnerek kendi geleceklerini vesayet altına almasına izin vermeyerek Türkiye halkı izzetli bir direniş sergileyip darbecilere ve bu zihniyetlere darbe yapmıştır. Bu gün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Çünkü bu kalkışma halkın iradesine, ekonomiye, ümmetin kutlu doğum davasına yapılmaya çalışıldı, bu kalkışma Memur-Sen’e, Sağlık-Sen’e, bana, sana tüm Türkiye’ye yapılmaya çalışıldı. Çok şükür milletimiz buna izin vermedi” şeklinde konuştu.

Sağlık-Sen ve Memur-Sen olarak 1 milyon üyesiyle Türkiye’nin 81 ilin tüm sokaklarında ayakta olduklarının altını çizen Özcan “ Bundan sonra da namlusunu millete çeviren her kim olursa olsun karşısında erdemliler hareketi mensupları Sağlık-Sen’i ve Memur-Sen’i görecektir. Darbe girişimi sonrasında yaşamını yitiren “demokrasi şehidi” vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum” ifadesini kullandı.

Kaynak: İlk Haber Gazetesi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SAĞLIK SEN’DEN DARBE GİRİŞİMİNE TEPKİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x