REKTÖR SÜLEYMAN ÖZDEMİR’İN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanı insan yapan bütün değerlerin ve ahlaki erdemlerin kendisinde toplandığı Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya teşrif ettiği bu kutlu günde Mevlid Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Son zamanlarda özellikle batı dünyasında “İslamofobi”nin yükselişe geçtiğini, İslam karşıtı söylem ve eylemlerin artış gösterdiğini üzülerek görmekteyiz. Buna karşın barış ve esenlik dini olan İslam, bütün inançlara ve mensuplarına hoşgörü ve saygıyı öğütlemektedir. Alemlere rahmet olarak gönderilen, hoşgörü ve sevginin yegane timsali olan bir peygamberin ümmeti olarak O’nu daha iyi anlamak ve anlatmak için uğraşmalı, O’nun hayat felsefesi üzerine kafa yorarak sahip olduğu ahlak etrafında birleşmeliyiz. İnsanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, kırdığımız kalpleri onarmak, İslam dünyasının birliğini ve beraberliğini güçlendirip tüm insanlığın acılarını ve gözyaşlarını dindirmek için bu özel gecenin bir fırsat ve milat olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni kutluyor, hayırlara vesile olmasını, barış, sağlık ve mutluluk dolu yarınlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Prof. Dr. Süleyman Özdemir

Rektör

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

REKTÖR SÜLEYMAN ÖZDEMİR’İN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x