REKTÖR SÜLEYMAN ÖZDEMİR’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarihte eşine az rastlanır bir mücadele örneği sergileyerek Kurtuluş Savaşımızda vatanını canı pahasına koruyan kahramanlarımızın bizlere armağanı olan ve “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” temel hükmü üzerine inşa edilen Cumhuriyetimizin 97. Yıl Dönümü’ne erişmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İmkânsızlıklar içerisinde varoluş mücadelesi veren şanlı milletimizin iman gücünün, sarsılmaz iradesinin, azminin ve birbirine kenetlenişinin en güzel örneği olan Kurtuluş Mücadelesi ve sonrasında ilan edilen Cumhuriyet, Türk milletinin kendi toprakları üzerinde hür yaşama iradesinin vücut bulmuş halidir ve bizlere bırakılan bir emanettir. Bu emaneti aynı ruh ve heyecanla korumak, bizlerin en kıymetli görevidir. Ben inanıyorum ki milletimiz zaferlerle dolu şanlı geçmişinden aldığı ilhamla, bu görevi en mukaddes şekilde ilelebet yerine getirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, akademik ve idari personelimizin, öğrencilerimiz ve hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimiz ile gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.

 

Prof. Dr. Süleyman Özdemir

Rektör

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

REKTÖR SÜLEYMAN ÖZDEMİR’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x