Planörcüler Bandırma’daydı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma´da ilk kez düzenlenen “Türkiye 2 Metre Planör Şampiyonası”, Türk Hava Kurumu (THK)Bandırma Şubesi´nin ev sahipliğinde, Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arazisinde yapıldı.
22. dönem Balıkesir Milletvekili, geçmiş dönem Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, THK Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler’ in organize ettiği 2 metre planör şampiyonasında dereceye girenlere kupalarını törenle verdi.
Yapılan organizasyonda AK Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı, CHP İlçe Başkanı Atila Atakay, Başkan Vekili Sami Türkmen, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin ve kalabalık davetli topluluğu, merinos çiftliğindeki yarışmada bir araya geldiler.
Şampiyona hakkında bilgi veren THK Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler, İstanbul, Eskişehir, Bursa ve Bandırma´dan toplam 10 takımın 35 sporcusunun yarışmalara katıldığını belirtti. Kurum olarak havacılığı geliştirme amaçları olduğunu da söyleyen Memişler, ”İlk kez bölgemizde radyo kontrollü planör yarışması düzenliyoruz. Bu yarışma, gençlerimizin başlarını havaya kaldırmasını sağlayacaktır. Başkomutanımız Atatürk´ün, uçan Türk gençliği yaratma hayalinin peşindeyiz. Amacımız Atatürk´ün hedefiyle gökyüzüne egemen Türk gençliğinin yaratılmasına katkı sunmak, havacılık adına insan gücü yetiştirmektir. Bu etkinlik aynı zamanda Bandırma´ya değer katacaktır” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Planörcüler Bandırma’daydı

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x