Pantolon Çeşitleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alt beden kıyafeti olan pantolon belden başlayarak ayaklara kadar inen iki bacağa geçirilen giysidir. Önceleri erkeklerin kullanımıyla ön plana çıkan bu kıyafetler zaman ilerledikçe kadınlarında tercih etmiş olduğu giyseler arasında yer almaya başlamıştır. Gerek erkek gerekse kadın için birçok pantolon modelleri bulunuyor. Resmi kıyafetlerle kombin edilirken kumaş pantolonlar ön plana çıkıyor, spor giyimde ise kot pantolonlar tercih ediliyor.

Günümüzde pantolon modelleri bir hayli fazla. Dar paça pantolonlar, İspanyol paça pantolonlar, boru paça pantolonlar, kumaş pantolonlar, keten pantolonlar, deri pantolonlar, kot pantolonlar gibi bir çok çeşit bulunuyor. 70’li yılların modası olan İspanyol paça pantolonlar erkekler tarafından oldukça sık tercih edilirken yerini dar paça ve boru paça pantolonlara bırakıyor. Kadınlar da ise son zamanlarda İspanyol paça pantolonlar gerek zayıf gösterdiği gerekse şık ve uzun gösterdiği için en çok tercih edilen pantolon modelleri arasında yer alıyor.

Pantolon kullanımı gündelik hayatın kurtarıcı parçaları arasında yer alırken iş hayatında özel günlerde de doğru kombin yapıldığında muntazam bir görünüm oluşturuyor. Dört mevsim tercih edilen bu parçalar farklı kumaşlarla mevsimine uygun şekilde tasarlanıyor.

Sizlerde ihtiyacınız doğrultusunda kaliteli ve cazip fiyatlarla pantolonlara sahip olmak için https://www.beyyoglu.com/collection/pantolon sitesini ziyaret ederek güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Keten Pantolon Modelleri

Yaz aylarında terletmeyen yapıda ince pantolonlar daha sık tercih ediliyor. Keten pantolon modelleri de bunların arasında yer alıyor. İnce yapısı ve terletmeyen kumaşı ile yaz aylarında sıkça tercih edilen keten pantolonlar yüksek bel, düşük bel, dar paça, İspanyol paça gibi çeşitleriyle alıcılarına sunuluyor.

Erkek ve kadınlara özel üretilen keten pantolonlar farklı renk çeşidi ve desenleriyle ön plana çıkıyor. Üstelik keten pantolonlar gündelik hayatta kullanımının yanı sıra özel günlerde de tercih ediliyor. Özellikle kumaş pantolon sevmeyen kişiler için keten pantolon alternatifler arasında yer alıyor.

Keten pantolon yaşlı, genç, çocuk olacak şekilde her yaşa uygun üretiliyor. Keten pantolonlarda en çok tercih edilen renkler arasında camel, krem rengi, lacivert, kahverengi, haki yeşil tonları yer alıyor.  Kullanım açısından oldukça rahat olan bu pantolonlar estetik görünüm açısından da bir hayli başarılı.

Sade ve muntazam bir görünüm isteyen kişiler için oldukça kullanışlı olan bu ürün yaz aylarında daha çok tercih ediliyor olsa da kış aylarında da kalın ketenlerden tasarlanan modelleri alıcı buluyor.  Kazaklarla, gömleklerle, ceketlerle, croplar ile kolaylıkla kombin edilebilen bu parçalar estetik görünümünden ödün vermeyen rahatlığına düşkün kişiler için oldukça ideal.

Sizler de kaliteli ürünlere cazip fiyatlarla sahip olmak için https://www.beyyoglu.com/collection/pantolon sitesini ziyaret ederek güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Palazzo Pantolon Tarzı

Bele oturan lakin aşağı doğru genişleyen pantolonlar yaz sezonunun trendleri arasında yer alıyor. Rahatlık ve estetik görünümün bir arada bulundu palazzo pantolon modelleri her kadına yakışan nadir ürünler arasında yer alıyor. Tesettürlü bayanlar için de uygun olan palazzo pantolon modelleri değişik desenlerde değişik kumaşlarla tasarlanıyor. Özel günlerde kullanılabilecek saten palazzo pantolonlar bulunurken günlük hayatta kullanılmak üzere tril tril rahat kumaşlar tercih ediliyor.

Sizler de birbirinden güzel ve rahat palazzo pantolon modellerine sahip olmak için https://www.beyyoglu.com/collection/pantolon sitesini ziyaret ederek güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Hidrolik Pompa başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Pantolon Çeşitleri

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x