PANÇ : “HALKIN GÜNDEMİNDE BAŞKANLIK YOK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Dr. Selim PANÇ son günlerde ülke gündemini meşgul eden başkanlık sistemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Panç gazetecilere yapmış olduğu açıklamada şu sözlere yer verdi. “Halkımızın gündeminde Başkanlık Sistemi yok, Halkımızın gündeminde terör ve hayat pahalılığı var. Türkiye her türlü kanunu çıkarıp uygulayabilecek tek parti iktidarı ile yönetilmektedir. Sorun parlamenter sistemde değil iyi yönetilmemesindedir. Hükümetin ülkemizin sorunlarını çözmede ki başarısızlığıdır.”

“YANLIŞ POLİTİKALAR YÜZÜNDEN HERGÜN ŞEHİTLER VERİYORUZ”

“Hükümet dış politika ve PKK terörü karsısında uyguladığı akılsız, vizyonsuz ve Türkiye’nin çıkarlarına uymayan politikaları yüzünden her gün şehit veriyoruz. Ekonominin çarkları dönmüyor. Hayat her gün daha da pahalı oluyor. Bütün sorunlarımızı çözmüşüz gibi enerjimizi anlamsız bir şekilde başkanlık sistemini konuşarak harcıyoruz. AKP iktidarı da bu şekilde başarısızlıklarını örtmeye çalışıyor. PKK terörünün şehirlere kadar inerek mevzilenmesi, silah depolamasının nedeni zamanın Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. İçeriğinin ne olduğu bilinmeyen acilim surecinde Türk Silahlı Kuvvetlerini kışlalarına hapsettiler. Polislerin ellerini, gözlerini bağladılar. Beraberinde o zamanın Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun yanlış, tutarsız, vizyonsuz dış politikaları da eklenince bugünkü acı günlere geldik. Sorun Parlamenter Sistemde değil AKP iktidarı tarafından iyi yönetilmemektedir.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

PANÇ : “HALKIN GÜNDEMİNDE BAŞKANLIK YOK”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x