“OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM. LİGTEKİ 20. GALİBİYETİMİZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski şunları
söyledi :”Öncelikle galibiyetten dolayı çok mutluyum. Oyuncularımı tek tek tebrik ediyorum. Bu galibiyetle ligdeki 20.galibiyetimiz oldu. Bugün memnun olmadığım durum 2.çeyrekteki savunmamızdı. Ama ikinci devreye çok daha kararlı çok daha iyi başladık ve maçı kazandık” dedi.

Banvit’in başarılı genç oyuncusu Erkin Şenel ise : “Öncelikle rakibimizi tebrik ederim. Bizde maçın başından sonuna kadar elimizden geleni yapmaya çalıştık. İkinci yarıdaki oyunumuzla karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık. Mutluyuz.” dedi.

İstanbul BBSK Baş Antrenörü Ertuğrul Erdoğan ise şunları söyledi : “Öncelikle Banvit takımını böyle bir sezondan dolayı kutlamak lazım. Sanırım kulüp tarihinin en başarılı sezonunu geçiriyorlar. Play-off’larda kendilerine başarılar diliyorum. Tabi ki Türkiye Kupası şampiyonluğunu ve Şampiyonlar Ligi ikinciliğini konuşacak olursak, bence çok önemli bir başarı. Bandırma adına müthiş bir başarı. Kendilerini tebrik ediyorum. Doğru bir organizasyon ile sabırlı bir yatırımın basketbolda nereye gelebileceğinin örneği Banvit. Maça gelecek olursak, basketbol kalitesi ve konsantrasyondan uzak bir maç oldu. Genel olarak yerli oyuncularımızın bir seviye atladığını görüyoruz. Kötü bir sezon geçirmedik aslında. Böyle bir ligde böyle bir yerli kadro ile oynamak başarıdır bence. Umarım yerli oyuncularımız önümüzdeki sezon yükselişlerine devam ederler.” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan BANVİT GALİP (79-64) başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM. LİGTEKİ 20. GALİBİYETİMİZ”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x