OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM ARAYIŞI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ile Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu Bandırma’nın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorunu için bir araya geldi ve görüş alışverişinde bulundu.

Yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında İmar ve Şehircilik Müdürü Filiz  Kayaoğlu’nun  bilgilendirmesinden sonra yeni Otopark Yönetmeliğinin inşaat sektörünün olumsuz etkilenmesine yönelik Ticaret Odası yetkilileri görüşlerini ifade etti. Yeni Otopark Yönetmeliği’ne göre her inşaat parselinde yeterli sayıda otoparkın karşılanması zorunluluğu getirilmiş olup, ayrık nizam yapı adalarında bu sorunun üstesinden gelinebileceğini ancak, şehrimizin büyük bir bölümünde var olan bitişik nizam yapı adalarında ise sorunun çözümünün daha karmaşık ve zor olduğu belirtildi. İmar planının yapımcısı ve yürütücüsü olan Bandırma Belediyesinin konu ile ilgili ayrıntılı çalışma yapacağı bilgisi alındı. Daha önce Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Av. Tolga Tosun’un gündeme getirdiği yenilenen ve yenilenmesi düşünülen Kamu Hizmet binalarının zemin altında kalan bölümlerinin bölge otoparkları olarak belirlenmesi ve uygulanması konusunda fikir beyan edildi. Bölge otoparklarının Otopark Yönetmeliğinin çözümü noktasında önemli bir yöntem olduğu görüşü dile getirildi.

Ticaret Odası yetkilileri üzerlerine düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirebileceklerini ifade ederek toplantıdan ayrıldılar. Konu ile ilgili Bandırma Belediyesinin yapacağı çalışmalar merakla beklenmektedir.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM ARAYIŞI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x