OTOBÜSLERDE ANTİBAKTERİYEL TEMİZLİK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında sürdürülen temizlik çalışmalarını, şehirde bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek adına antibakteriyel boyuta taşıdı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. (BTT),toplu taşıma araçlarını kullanan; küçük, büyük ve yaşlı hemen her yaş grubunun bir arada olduğu vatandaşların hijyenik bir şekilde yolculuk etmelerini sağlamak amacıyla belediye otobüslerini düzenli olarak dezenfekte ediyor. Özellikle kış aylarıyla birlikte artan hastalıkların yayılması da temizlik çalışmalarıyla en az indirilmeye çalışılıyor. BTT,  tarafından yapılan çalışmalar kapsamında her gün binlerce vatandaşın kullandığı araçlarda; mikrop, bakteri ve virüslerin barınarak hastalık yaymasına izin verilmiyor.

İTİNAYLA TEMİZLENİYOR

Her gün çok sayıda toplu taşıma seferlerinin yapıldığı otobüslerin içi ve dışı, sefer bitiminde her gün itinalı bir şekilde yıkanarak camlar, tutacaklar, koltuklar temizleniyor. Toplum sağlığı açısından vatandaşların ertesi güne sağlıklı bir şekilde araçları kullanabilmeleri için bütün gece çalışmalarına devam ediyor.  İnsan sağlığına zarar vermeyen dezenfeksiyon ürünleriyle dezenfekte edilen araçlarla vatandaşların güvenle konforlu ve hijyenik bir şekilde seyahat etmeleri sağlanıyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

OTOBÜSLERDE ANTİBAKTERİYEL TEMİZLİK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x