ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NDE STRATEJİK PLAN TOPLANTISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda Stratejik Plan Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel başta olmak üzere, dekanlar, fakülte sekreterleri, daire başkanları, idari ve akademik birimlerin  yöneticileri katıldı.
Toplantının açılışında bir konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, stratejik planın önemine değinerek, tüm birimler olarak üniversitenin gelecek yıllardaki başarısında bu planın gerekliliğine ve önemine dikkat çekti. Rektör, “ Bizler için önemli bir toplantıyı gerçekleştirmekteyiz. Üniversitemizin üçüncü eğitim-öğretim yılı olması sebebiyle 2019-2023 yılları için Kalkınma Bakanlığı, üniversitemizden stratejik plan hazırlanması talebinde bulundu. Önümüzdeki beş yıl için yapacağımız bir plan ve buna göre bu beş yılı en güzel şekilde planlamalıyız” dedi.
Toplantıda Uludağ Üniversitesi’nin Stratejik Planını hazırlayan komisyonda görev alan Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Bütçe ve Mali Planlama A.B.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özhan Çetinkaya, konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Çetinkaya, “Stratejik Planın hazırlanmasında planlama ekibinin önemi çok büyük, bu bir kurumsal çalışma ve dolayısıyla elde edilen çalışmalar aşağıdan yukarıya ve yukarıdan aşağıya şeklinde işlemelidir. Stratejik Planlarda üniversiteler arası farklılaşma unsuru ön plana çıkmaktadır. Rektörlük olarak farklılaşma unsurunun gözetildiği güçlü bir stratejik plan hazırlanması ödenek alınması noktasında üniversitenizin elini güçlendirecektir. Bu doğrultuda “Nasıl bir üniversite olmak istiyoruz?” sorusuna cevap aranmalıdır” diye konuştu.
Katılımcıların ilgiyle takip ettiği, verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NDE STRATEJİK PLAN TOPLANTISI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x