ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NDE KAYIT DÖNEMİ SONA ERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Onyedi EylülÜniversitesi 2017- 2018 Eğitim ve Öğretim dönemi için tercih yapan öğrencilerin kayıtları tamamlandı. Bu yıl üniversiteye yerleşen 2050 öğrenci ile birlikte mevcut sayı 10 bin sınırını geçmiş oldu.

11 Ağustos’ta E- Devlet üzerinden alınmaya başlayan öğrenci kayıtları, 16 Ağustos’ta sona erdi. Çeşitli nedenlerle ve yasa gereği yüz yüze kayıt yaptırmak zorunda olan öğrenciler için ise kayıtları 14 Ağustos’ta başladı ve 18 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar devam etti.

Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir kayıt işlemlerini yerinde inceledi. Bu yıl Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ni toplam 2 bin 50 öğrencinin tercihte bulunduğunu belirten Rektör, “Bu dönem üniversitemizi tercih eden öğrencilerin kayıt yaptırmalarıyla birlikte öğrenci sayımız 10 bin 700 öğrenci sayısına ulaşmış olacaktır. Tüm öğrencilerimize eğitim süreçleri boyunca başarılar diliyorum” dedi.

25 Ağustos 5 Eylül tarihleri arasında ise boş kalan kontenjanlar üzerinden üniversiteye yerleşemeyen öğrenciler için ek yerleştirmeler yapılacaktır.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NDE KAYIT DÖNEMİ SONA ERDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x