featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Malezya Başbakanı Najib Razak, Fransız adası Reuniun’da bulunan uçak enkazının, 17 ay önce Hint Okyanusu’nda düşen Malezya Havayolları uçağına ait olduğunu söyledi.
The Wall Street Journal’ın haberine göre, Kuala Lumpur’da bu sabah bir açıklama yapan Razak, gazetecilerden soru almadan yaptığı açıklamada, düşen uçağa ilişkin ilk “somut kanıt”ın bulunduğunu ve “uçağa ne olduğunun belirlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını” söyledi.

Uçağın düşmesine ilişkin açılan çok uluslu davalar için büyük önem taşıyan parça için, “kanıt”ı elinde bulunduran Fransız uzmanlar ise, parçanın düşen uçağa ait olduğunu söylemek için henüz yeterli kanıt bulunmadığını söylüyorlar.

BANDIRMA WEB TASARIM

Fransız uzmanlar, ellerindeki parça üzerindeki incelemelerini sürdürürken, güvenlik uzmanları da, bulunacak ipuçlarının, araştırmacıları uçağın nasıl düştüğünü aydınlatacak bilgilere götürebileceğine dikkat çekiyorlar.

Nafiz Albayrak / New York, (DHA)

 

Bir önceki yazımız olan Milyonlarca Çalışanı İlgilendiren Haber başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
O KAYIP UÇAK BULUNDU

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma