MİLLİ EĞİTİMDE KOLTUK SAVAŞLARI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan’ın Çanakkale İl milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanması sonrası Bandırma İlçe Milli Eğitim’de yaşanan koltuk kapma yarışına karışmayan kalmadığı ve suistimal iddiaları siyasetin de milli eğitim camiasını da gündemine oturdu.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan’ın Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması sonrası ilçe milli eğitim müdürlüğüne kimin atanacağı sorusu, Balıkesir ve Bandırma Ak Parti teşkilatları nezdinde farklı arayışlara ve tartışmalara neden oldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan döneminde ilçe milli eğitim müdürlüğünde yatırımlardan sorumlu şube müdürü olarak çalışan Mutlu Aslan’ın vekil müdürlüğe atanması ve kimi çevrelerce asil müdürlüğe getirilmesi yönünde farklı çevre ve grupların kulis faaliyetleri dikkat çekiyor…
Bandırma’da faaliyetteki etüt merkezleri, şoför sürücü kursları ve özel okullar yanı sıra kamu okulları ile ticari ilişkileri kamuoyunda tartışma konusu olan Mutlu’nun 26 Nisan 2017 tarihinde Balıkesir’in bazı ilçe başkanları yanı sıra Bandırma ilçe teşkilatından Göksel. K ve Ayhan. A tarafından ziyaret edildiği ve Bakanlıktan parası gelmiş okulların müdürlerinin ilçe milli eğitime çağrılarak, okulların sıra, masa, sandalye gibi mobilya ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik aracılık yapıldığı iddia ediliyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

MİLLİ EĞİTİMDE KOLTUK SAVAŞLARI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x