MEYDANDA SAĞLIK TARAMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği, diyabet ve tansiyon hastalığına farkındalık yaratmak için, Karesi Belediyesi’nin destekleriyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sağlık taraması etkinliği düzenledi, vatandaşların tansiyon ve şekerini ölçtü. 800 vatandaşın ücretsiz olarak kan ve şeker ölçümlerinin yapıldığı etkinliğe katılan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da sağlık taramasına girdi, doktor adayları ile sohbet etti.

GENÇLERİ TEBRİK ETTİ
En büyük hedeflerinin daha sağlıklı ve daha bilinçli toplumlar oluşturmak olduğunu söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, “Vatandaşlarımız için bu tür sağlık taramalarına ve eğitim programlarına destek olmaya devam edeceğiz. Bugün burada böyle bir çalışmanın altında imza atan gençlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum” diye konuştu.

800 KİŞİNİN ÖLÇÜMLERİ YAPILDI
Balıkesir Tıp Öğrencileri Birliği Halk Sağlığı Direktörü Kadriye Kara, “İnsanları diyabet hakkında bilinçlendirmek için bir faaliyet düzenledik. Gün boyunca yaklaşık 800 kişinin şeker ve tansiyon ölçümlerini yaptık. Bu sayede insanlara ulaşmayı, tıp fakültesinin halka inmesini hedefliyoruz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

MEYDANDA SAĞLIK TARAMASI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x