MAVİ TREN SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın ele aldığı konuların peşini bırakmıyor. Bilindiği gibi Ankara- Balıkesir arasında çalışan Karesi Ekspresi ile Mavi tren seferleri yol yenileme çalışmaları nedeniyle 1 Nisan 2013 tarihinden bu yana yapılmıyor. Geçtiğimiz Mart ayında bir soru önergesi ile konuyu TBMM gündemine taşıyan Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın soru önergesini yenileyerek tekrar verdi. Ahmet Akın’ın soru önergesi şu şekilde;

“11.03.2016 tarihinde dönemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılması istemiyle vermiş olduğum ve bugüne kadar yanıtlandırılmamış olan soru önergemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan tarafından yazılı olarak yanıtlandırılmasını arz ederim. Saygılarımla.

1- Ankara – Balıkesir arasında çalışan Karesi Ekspresi ile Mavi Tren seferleri yol yenileme çalışmaları nedeniyle 1 Nisan 2013 tarihinde sona erdirilmişti. Aradan 3 yılı aşkın geçmiş olmasına rağmen bu trenlerin seferlerine hala başlamamış olmasının nedeni nedir?
2- Tren seferlerinin iptaline gerekçe olarak gösterilen yol yenileme çalışmaları tamamlanmış mıdır?
Ankara- Balıkesir arasında Karesi Ekspresi ve Mavi Tren seferleri ne zaman başlayacaktır?”

Kaynak: İlk Haber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

MAVİ TREN SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x