Masa Tenisinde Giyim Nasıl Olmalı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek efor gerektiren bir spor olan masa tenisi, sporcular için özel olarak üretilmiş tekstil ürünlerini tercih etmelidir. Günümüzde tshirt, şort, ayakkabı, çorap ve aksesuarlarda masa tenisi oyuncularının yoğun tempoda aşırı terlemelerine karşı kullanışlı ürünler üretilmektedir. Masa tenisinde tercih edilen ayakkabının hafif, ayağı saran ve ayağın ani hareketlerini kolaylaştırarak sporcuya engel olmaması önemlidir.

Masa tenisi oyuncusunun çorap seçimi de en az ayakkabı tercihi kadar önemli bir yer tutar. Kullanılan çorapların darbelere dayanıklı, taban ve parmak uçları takviyeli ve esnek malzemeden üretilmiş olması gerekir. Oyun sırasında giyim için aşağıdaki önerileri dikkate almakta fayda var:

  • Masa tenisi diğer sporlara göre daha seri hareketler gerektiren bir spor branşı olduğu için hafif ve rahat giysiler tercih edilmelidir.
  • Seri hareketler sporcunun aşırı derecede terlemesine neden olduğu için ter tutmayan ve vücuda nefes aldıran sporcu giysilerinin bu spor branşında önemli bir yeri vardır.
  • Sporcu yoğun ter nedeniyle rahatsızlık yaşamaması için ter emici bileklik takabilir.
  • Konforlu ve teknik, darbelere karşı takviyeli çoraplar kullanılmalıdır. Taban kısmı çift kat, üst kısımları hava geçirebilecek özellikte file dokumalı çoraplar masa tenisi için en ideal ürünlerdir.
  • Masa tenisinde ayakkabının yer tutuşunun iyi olması gerekir. Bu, sporcu ani hareketler yaptığından ayakların kaymaması için önemlidir.

Dünyaca ünlü kaliteli markalara ait masa tenisi aksesuar ve tekstil ürünlerini tek çatı altında bir araya getiren Hazerspor.com internet sitesinde ihtiyacınız olan bayan masa tenisi eteği, eşofman takımı, havlu, tshirt, şort ve polar üst gibi ürünleri bulabilirsiniz. Hazerspor.com’da ayrıca masa tenisi raketi ve topu, raket kılıfları, raket lastikleri ve ekipmanları, çantalar ve daha fazlası yer alıyor. Ürünlerinizi hızlı gönderi ve taksit avantajlarıyla online olarak satın alabilirsiniz. Hazer Spor’un Ankara’daki doğrudan satış mağazasında da masa tenisi severler için en kaliteli markaların aksesuarları satışa sunuluyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ucuz Bilet Bulmanın 8 Yolu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Masa Tenisinde Giyim Nasıl Olmalı?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x