<h2 id="tarim
- hayvancilik-destegi”>Marmara Adalar’da Tarım ve Hayvancılığa Destek Veriliyor
- ziyareti”>Dernek Ziyareti ve Görüşmeler
- ve-isbirligi”>Hedefler ve İşbirliği Alanları
- Topağaç’ta turizm ile tarım ve hayvancılığın entegrasyonu
- Dayanışma ve bilgi paylaşımı için platformlar oluşturulması
- Yerel üreticilere destek mekanizmaları geliştirilmesi
Marmara Adalar’da tarım ve hayvancılık sektörünün geliştirilmesi amacıyla önemli adımlar atılıyor. Topağaç Tarım Turizm Hayvancılığı Geliştirme ve Dayanışma Derneği, bu kapsamda Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer’i makamında ziyaret etti.
<h3 id="dernek
Ziyarette, dernek yetkilileri, bölgedeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin mevcut durumu hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda, bu sektörlerin daha da geliştirilmesi için önerilerde bulundular. Belediye Başkanı Aydın Dinçer de, derneğin çalışmalarını destekleme ve işbirliği yapma taahhüdünde bulundu.
<h3 id="hedef
İşbirliği çerçevesinde, aşağıdaki konuların ele alınması planlanıyor:
Belediye Başkanı Dinçer, bölgedeki yerel üreticilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve sürdürülebilir bir ekonomik yapı oluşturmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.






















Yorumlar kapalı.