1. Haberler
  2. Yerel
  3. Marmara Adalar’da Görev Değişimi: Sercan Korkmaz Bandırma Belediyesi’ne Tayin Oldu

Marmara Adalar’da Görev Değişimi: Sercan Korkmaz Bandırma Belediyesi’ne Tayin Oldu

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Adalar Belediyesi’nden Hizmete Veda

Marmara Adalar Belediyesi’nde uzun yıllar görev yapan bir çalışan, yeni bir görev üstlenmek üzere kurumdan ayrıldı. Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Avşa’daki Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen veda töreninde duygu dolu anlar yaşadı.

15 Yıllık Hizmet Son Buldu

Harita Teknikeri Sercan Korkmaz, 2009 yılından bu yana Marmara Adalar Belediyesi’nde görev almaktaydı. Korkmaz, geçen 15 yıllık hizmet süresinin ardından Bandırma Belediyesi’ne tayin oldu.

Başkan Dinçer’den Teşekkür ve Başarı Mesajı

Belediye Başkanı Aydın Dinçer, vedalaşma töreninde yaptığı açıklamada, Sercan Korkmaz’ın belediyeye katkılarını övgüyle andı. Dinçer, Korkmaz’ın görev süresi boyunca sergilediği özverili çalışmaları, güler yüzü ve ekip çalışmasına olan pozitif katkıları için kendisine teşekkür etti. Başkan Dinçer, Korkmaz’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Çalışan değişikliği, Marmara Adalar Belediyesi’nin insan kaynakları süreçlerinde doğal bir hareketlilik olarak değerlendiriliyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Marmara Adalar’da Görev Değişimi: Sercan Korkmaz Bandırma Belediyesi’ne Tayin Oldu
+ -

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.