Marmara Adalar Belediyesi’nden Hizmete Veda
Marmara Adalar Belediyesi’nde uzun yıllar görev yapan bir çalışan, yeni bir görev üstlenmek üzere kurumdan ayrıldı. Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Avşa’daki Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen veda töreninde duygu dolu anlar yaşadı.
15 Yıllık Hizmet Son Buldu
Harita Teknikeri Sercan Korkmaz, 2009 yılından bu yana Marmara Adalar Belediyesi’nde görev almaktaydı. Korkmaz, geçen 15 yıllık hizmet süresinin ardından Bandırma Belediyesi’ne tayin oldu.
Başkan Dinçer’den Teşekkür ve Başarı Mesajı
Belediye Başkanı Aydın Dinçer, vedalaşma töreninde yaptığı açıklamada, Sercan Korkmaz’ın belediyeye katkılarını övgüyle andı. Dinçer, Korkmaz’ın görev süresi boyunca sergilediği özverili çalışmaları, güler yüzü ve ekip çalışmasına olan pozitif katkıları için kendisine teşekkür etti. Başkan Dinçer, Korkmaz’a yeni görev yerinde başarılar diledi.
Çalışan değişikliği, Marmara Adalar Belediyesi’nin insan kaynakları süreçlerinde doğal bir hareketlilik olarak değerlendiriliyor.







Yorumlar kapalı.