Marmara Adalar Futsal Takımı Yarı Finallere Yükseldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Balıkesir’de gerçekleşen müsabakalarda iki maçı da kazanarak büyük bir başarı elde eden Marmara Adalar Futsal Takımı’nın, Bolu’da düzenlenecek olan Türkiye Yarı Finalleri’ne katılma hakkı kazandığını açıkladı.

Başarılarla Dolu Bir Yolculuk

Marmara Adalar Futsal Takımı, Balıkesir’de oynadığı iki maçtan da galip ayrılarak Türkiye Yarı Finalleri’ne gitme hakkını elde etti. Bu önemli başarı, takımın Bolu’da da gösterdiği performansla Kayseri’deki finallere katılma hedefine daha da yaklaştırdı.

Destek ve Tebrikler

Başkan Dinçer, adalarımızdan çıkan bu gurur verici başarının kendilerini son derece sevindirdiğini belirterek, takımı yürekten tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Başkan, takımın her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, gelecekteki maçlarda da üstün performans beklediklerini ifade etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Belediye Başkanı Ahmet Akın, Genç Hemşehrilerini Ağırladı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Marmara Adalar Futsal Takımı Yarı Finallere Yükseldi

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma