Marmara Adalar Belediyesi Öğrencilere Destek Veriyor
Marmara Adalar Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek tüm öğrencilere başarı dileklerini iletti. Belediye Başkanı Aydın Dinçer’in mesajı, öğrencilerin sınav stresini azaltmak ve onlara moral vermek amacıyla yayınlandı.
Belediye Başkanından Öğrencilere Mesaj
Aydın Dinçer, mesajında öğrencilerin emeğinin karşılığını alacakları ve gönlünüzce bir sınav geçirecekleri dileğiyle, tüm öğrencilere başarılar diledi. Mesajında öğrencilerin yolunun açık olması temennisinde bulundu.
LGS Sınavına Hazırlık Süreci ve Destekler
Belediye, LGS sınavına hazırlık sürecinde öğrencilere yönelik çeşitli destekler sağlamaktadır. Bu destekler arasında:
- Öğrenci koçluğu hizmetleri
- Sınav motivasyon seminerleri
- Eğitim materyalleri desteği
Belediyeden Öğrencilere Yönelik İyi Dilekler
Marmara Adalar Belediyesi, öğrencilerin sınavda başarı elde etmeleri için tüm imkanları seferber etmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Dinçer, öğrencilerin yolunun açık ve geleceklerinin parlak olması dileğiyle mesajını sonlandırdı.
Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA ADASI SEFERLERİNE BAŞLADI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.