Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Elif Keskinsoy ve Ömürcan Yılmazer’in Nişan Töreninde Mutluluğa Ortak Oldu
Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, genç çift Elif Keskinsoy ve Ömürcan Yılmazer’in düzenlenen nişan törenine katılarak mutluluklarını paylaştı. Törende genç çiftin özel anlarına tanık olan Başkan Dinçer, çiftlere takı takdim ederek sevinçlerine ortak oldu. Bu özel günde, Marmara Adalar’ın sevilen Belediye Başkanı, gençlerin mutluluğuna destek vererek örnek bir davranış sergiledi.
19 Mayıs Coşkusu Nişan Törenine Damgasını Vurdu
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Marmara Adalar’a gelen halk oyunları ekibi de nişan töreninde kısa bir gösteri sundu. Bu gösteri, törene ayrı bir renk katarken, bayram coşkusunu genç çiftle birlikte tüm davetlilerle paylaşıldı. Halk oyunları ekibinin performansı, törenin unutulmaz anlarından biri olarak hafızalara kazındı.
Genç Çiftlere Mutluluk Dilekleri
Nişan törenine katılan davetliler, genç çift Elif Keskinsoy ve Ömürcan Yılmazer’e bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti. Marmara Adalar Belediyesi’nin değerli Başkanı Aydın Dinçer de genç çiftin geleceğinde başarılar ve mutluluklar dileyerek, yeni bir yuvanın kurulmasına katkıda bulundu.
<ul style="list
- style-type: disc;”>
- Aydın Dinçer: Marmara Adalar Belediye Başkanı
- Elif Keskinsoy & Ömürcan Yılmazer: Nişan töreni yapan çift
- 19 Mayıs: Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
Bu özel günün ardından, genç çiftin evlilik yolunda mutlu ve başarılı bir yolculuk dileyerek, Marmara Adalar’da yeni bir başlangıcın müjdelendiği ifade edilebilir.
Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA ADASI SEFERLERİNE BAŞLADI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.