Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla adalarındaki kadınlarla bir araya geldi. Özel bir iftar sofrasında düzenlenen etkinlikte, kadınlara teşekkür eden Dinçer, eşitlik ve huzur dolu bir yaşam temennisinde bulundu.

Kadınların Toplumsal Hayatın Her Alanında Etkin Olması Gerekliliği

Dinçer, konuşmasında kadınların toplumsal hayatın her alanında etkin bir şekilde yer almasının önemine değindi. Kadınların eğitimden iş hayatına, politikadan sanata kadar tüm alanlarda eşit haklara sahip olmasının toplumun genel refahı açısından kritik bir rol oynadığını vurguladı.

Eşitlik ve Huzur Dolu Bir Yaşam Temennisi

Başkan Dinçer, katılım gösteren tüm kadınlara teşekkür ederken, onların yaşamlarına değer katan çabalarını takdir etti. Ayrıca, kadınların hayatın her alanında eşitlik ve huzur içinde yaşamasını dilediğini ifade etti.

Belediyenin Kadınlara Destek Çalışmaları

Marmara Adalar Belediyesi’nin kadınları desteklemek amacıyla çeşitli projeler yürüttüğü de belirtildi. Bu projeler arasında eğitim seminerleri, meslek edindirme kursları ve sosyal etkinlikler yer alıyor. Bu çalışmaların, kadınların güçlenmesine ve toplumda daha aktif bir rol almasına katkıda bulunmayı amaçladığı vurgulandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma