Mancılık: 3 Milletvekili bir Sema Kırcı etmiyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Necdet Mancılık İlk haber gazetesindeki köşesinde kaleme aldığı yazısında çarpıcı ifadelere yer verdi. Mancılık Milletvekili Sema Kırcı’nın diğer iktidar vekillerine göre daha çok görünür olduğunu daha çok vatandaşla iletişime geçtiğini belirtti. İktidar vekillerinin karnesinin zayıf olduğunu ifade eden Mancılık Ak Parti’nin diğer vekillerinin Bandırma ve bölgeye hemen hemen hiç gelmediklerini hatta Balıkesir’e Bakan ziyaretinde bile ev sahibi olarak sadece Sema Kırcı’nın eşlik ettiğini belirtti. Necdet Mancılık’ın İlkhaber gazetesinde yayınlanan köşe yazısı şöyle: 

Sema Kırcı
Geçtiğimiz günlerde Tarım Bakanı’nın Bandırma’ya ve Balıkesir’e gerçekleştirdiği ziyarette dikkatimi çekti. Ak Parti Balıkesir Milletvekillerinden sadece Sema Kırcı Bakanın yanındaydı ve programını baştan sona kadar takip etti. İktidar milletvekilleri iktidarı temsil ediyor. İktidarın en önemli bakanlarından biri Balıkesir’e çeşitli temaslarda bulunma üzere gelmişken Sema Kırcı haricinde diğer vekillerin Bakanı takip etmemeleri başarısız bir ev sahipliği örneğidir. Bakan’ın bütün Balıkesir Programını Sema Kırcı takip etti. İşin daha ilginci Bakanın Programında Araştırma Enstitüsü ve Üniversite ziyaretleri yoktu. Bakan sadece bir ilaç fabrikasının açılışı için geliyordu ve açılış sonrası gidecekti. O ziyaretleri programa ekleten Sema Kırcı idi. Aslında ilk baştan beri söylediği bir sözü eleştirmiştik. İlk seçildiğinde Ben Balıkesir Milletvekiliyim, önceliğim Bandırma ama tüm ilçelerin sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağım. Zannettik ki Bandırmayı önemsemiyor. Bugün geldiğimiz noktada ise sergilediği performans ortada. Meclis bombalanırken orada, Bandırmaya kazandırılacak Kapalı spor salonu, Kültür Merkezi, Hastane ek binası yatırımlarının takipçisi. Takipçinin takibi de elbette biz basının görevi. Bakacağız. Öte yandan Bir çalışma varsa Kırcı’yı Dursunbey’in dağ köylerinde de görüyorsunuz Marmara adasında da. Bunları ben söylemiyorum. Dediğim gibi sosyal medyaya bakarsanız kendi gözlerinizle görürsünüz. Pazar günü de Ayvalık’ta yaşanan sel felaketi sonunda ortaya çıkan mağduriyeti yerinde inceleyecek. Bu neden önemli biliyor musunuz? Çünkü aldığım duyumlara göre o sel baskınları yaşandıktan sonra oraya giden tek Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı olacak. Diğer vekiller ise birkaç alışılageldik açıklama haricinde olaya el koyamadılar maalesef.

Bu arada Ak Partinin Balıkesir’de 4 Milletvekili olduğunu hatırlatmak isterim. Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan. Ama Sema Kırcı hepsinin toplamından daha görünür ve daha çok sahada bunu anlamak için vekillerin sosyal medya paylaşımlarına bakabilirsiniz.

Bandırma ve bölgeden sorumlu iktidar vekilinin Ayvalık’ta yaşanan felakete el atması bir Bandırmalı olarak beni mutlu etti. En nihayetinde görevini yapıyor ama diğer vekillerle karşılaştırılamayacak kadar da hareketli. Daha çok ilçede temaslarda bulunuyor daha fazla vatandaşlar etkileşime geçiyor. Bandırmalı vekil körfezde varlık gösterirken gözlerimiz tabiî ki iktidarın diğer vekillerini Bandırma’da da görmek istiyor ama nafile

Ak Parti’nin 3 erkek vekili Bandırma’ya gelmiyor. Bandırma esnafıyla bir çay içmiyor üç beş lafın belini kırmıyor. Bakan karşılamaya tenezzül etmeyen vekiller bir gün Bandırma’ya gelmeye tenezzül ederlerse bunun nedenini sorar öğreniriz muhakkak.

Sonuçta 3 erkek Milletvekili bir Sema Kırcı etmiyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Mancılık: 3 Milletvekili bir Sema Kırcı etmiyor.

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x